Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Goodgame Big Farm

Beoordeling:
8,6
(38.670 stemmen)
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Wiki pagina's:

Goodgame Big Farm is leuk boerderij management spel. Beheer je boerderij en word een succesvolle boer! Breid uit en upgrade om uw voortgang aan te geven. Plant gewassen en zorg voor vee om geld te krijgen waar je de boerderij verder mee kunt laten groeien.

Goodgame Big Farm

Leef de droom van een vreedzaam leven op het platteland. Begin helemaal opnieuw en bouw je boerderij op, maak hem mooi en wees de go-to-locatie voor vers vee en gewassen.

Landbouw is leuk en therapeutisch, maar je zult waarschijnlijk naar meer vooruitgang verlangen. Daarom kun je een level omhoog gaan voor meer geavanceerde gebouwupgrades en je kleine operatie geleidelijk in de loop van de tijd omzetten in een verfijnd boerenimperium. Boek vooruitgang, ga niveaus omhoog en word lid van de gemeenschap om betrokken te blijven.

Als je dol bent op het bouwen van spellen waarmee je in een ontspannen tempo een boerderij kunt beheren en laten groeien, dan is Goodgame Big Farm een fantastisch gratis te spelen landbouwspel dat misschien wel het spel is dat je zoekt.

Landbouwproducten

Landbouwgoederen zorgen ervoor dat je een consistente cashflow behoudt, die je vervolgens kunt gebruiken om uw boerderij te upgraden. Alles wat je teveel hebt, kan worden verkocht.

Je kunt kippen, koeien en varkens grootbrengen en vervolgens de volgende producten over de hele wereld verkopen. Realistische productiecycli betekenen dat u verschillende tijden moet wachten, afhankelijk van de goederen die u produceert, maar je hoeft niet te wachten. Je kunt bijvoorbeeld werken aan de ontwikkeling van je boerderij terwijl je op eieren wacht, en deze vervolgens gebruiken om heerlijke taarten te maken!

Gebouw

In Goodgame Big Farm zijn er meer dan 45 gebouwen en upgradeniveaus voor je boerderij die je kunt gebruiken om uit te breiden. Elk niveau verbetert de structuur van een gebouw om de groei van uw boerderij aan te duiden! Sommige gebouwen bevatten windmolens, kippenhokken en een silo. Bovendien kun je het geld dat je genereert gebruiken om prachtige decoraties zoals fonteinen en planten rond je boerderij te maken.

Gemeenschap

Doe mee met evenementen waarbij je op eilanden ver weg kunt bouwen, of doe mee aan missies om te concurreren met andere boeren. Goodgame heeft een bloeiende community van meer dan 35 miljoen gamers over de hele wereld. Je kunt communiceren en samenwerken met andere boeren en de wekelijkse updates van nieuwe inhoud bespreken!

Kenmerken

  • Geavanceerde functies voor boerderijbeheer
  • Plant een breed scala aan gewassen en zaden
  • Houdt vee en verkoop overtollige goederen op de markt
  • Laat je boerderij groeien door landuitbreiding en een verscheidenheid aan upgrades
  • Maak boerderijgebouwen en bouw decoraties

Ontwikkelaar

Goodgame Studios is de ontwikkelaar van Goodgame Big Farm. Dit ontwikkelingsteam heeft een verscheidenheid aan online games geproduceerd, zoals Goodgame Empire.

Instructies

  • Gebruik de linkermuisknop voor interactie met objecten en het menu
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie