Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

The Impossible Quiz

Beoordeling:
8,7
(76.787 stemmen)
Gepubliceerd:
januari 2023
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

The Impossible Quiz is een quiz die je niet anders kan omschrijven dan… onmogelijk. De antwoorden lijken misschien nergens op te slaan, maar sommigen zullen de manier van denken toch zeker ontrafelen! Om deze game uit te kunnen spelen heb je niet alleen een briljante maar ook een bijzondere geest nodig, en zeker ook een goed geheugen! Zorg dat je je antwoorden goed onthoudt, want je krijgt maar drie levens per keer, en zodra je die hebt opgebruikt moet je weer helemaal opnieuw beginnen. De vragen en antwoorden blijven echter hetzelfde, dus een goed geheugen is onmisbaar!

Er zit geen duidelijke logica achter de vragen, en je moet diep nadenken over potentiële antwoorden. Zo is één van de vragen bijvoorbeeld “Can a match box?”, waarop het goede antwoord is “No, but a tin can” (matchbox en tin can, snap je hem al?). Dit spel is net zo frustrerend als verslavend. Hoe ver kan jij komen, en hoeveel onmogelijke vragen kan je beantwoorden?

Ontwikkelaar

The Impossible Quiz is gemaakt door Splapp-me-do.

Releasedatum

Februari 2007

Platform

Web browser (Flash) en iOS

Instructies

Gebruik je muis om de juiste antwoorden te selecteren. Je hebt drie levens gedurende de hele quiz. Als je een vraag fout beantwoordt raak je een leven kwijt. Verlies alle drie levens, en het is Game Over.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie