Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Ev.io

Beoordeling:
9,1
(264.462 stemmen)
Ontwikkelaar:
eviocontact
Gepubliceerd:
juli 2021
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Ev.io is een multiplayer FPS-spel dat zich afspeelt in een futuristische arena. Het spel heeft tactische levelontwerpen die lijken op Halo, Destiny en Quake. Je beschikt over verschillende wapens en vaardigheden die je op het slagveld in je voordeel kunt gebruiken. Klik om meteen in het gevecht te springen!

Hoe te spelen

Om Ev.io te spelen hoef je alleen maar te klikken om willekeurig aan een spel te worden toegevoegd. Je kunt spelen in free-for-all deathmatch en team deathmatch wedstrijden.

Niveaus

Er zijn verschillende op sciencefiction geïnspireerde levels in Ev.io. Gebruik de futuristische architectuur tactisch in je voordeel. Maak dubbele en driedubbele sprongen om hoge plekken te bereiken en verras je tegenstanders met een aanval van bovenaf.

Wapens

Er is een scala aan wapens in Ev.io. Je hebt drie mogelijke standaardwapens. Zie hieronder hoe je je standaardwapens kunt veranderen. Als je in het spel bent, liggen er op specifieke punten wapens verspreid over de kaart. Er zijn sluipschuttersgeweren, raketwerpers en andere wapens om je een voordeel te geven.

Capaciteiten

Ev.io heeft een eenvoudige boomstructuur met vaardigheden voor spronghoogte, munitie, teleport, uithoudingsvermogen en herlaadsnelheid. Je kunt ook je standaard wapen veranderen via de vaardighedenpagina.

Soortgelijke IO spelletjes

Ev.io maakt deel uit van een nieuw soort browsergebaseerde online FPS-spellen. Deze gratis shooters zijn vaak tactisch, snel en met close-quarters combat.

Andere populaire io-spellen in dit genre zijn Snake.io en Krunker. Deze gratis schietspellen in de browser bevatten dezelfde kerngameplay met hun eigen unieke stijl. Blader door onze FPS spellen voor meer!

Verschijningsdatum

Januari 2021

Platform

Webbrowser

Besturing

  • WASD om te bewegen
  • Spatiebalk om te springen
  • Shift om te rennen
  • Q om vaardigheden te gebruiken
  • G om granaten te gooien
  • 1234 om van wapen te wisselen
  • Linkermuisknop om te schieten
  • Rechtermuisknop om te richten
  • M om het menu te openen

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie