Dream Pet Link

2.669
beoordelingen
7,9

Dream Pet Link is een Mahjong-spel dat tegels bij elkaar past. Koppel de huisdierenparen aan elkaar om de tegels van het bord te verwijderen! Er zijn leeuwen, slangen, katten, vleermuizen en vele andere schattige dieren, dus je hebt een scherp oog nodig om de patronen te herkennen.

Hoe te spelen

Klik met de linkermuisknop op de tegelparen om ze te verwijderen. Net als bij mahjong kun je de tegels alleen verwijderen als ze zich aan de rand van het bord bevinden. Om de uitdaging te vergroten is er een timer die aftelt, dus match zoveel mogelijk paren voordat de tijd om is!

Er zijn negen niveaus om door te komen, wat een echte uitdaging is om gameliefhebbers met elkaar te verbinden. Gelukkig biedt Dream Pet Link 6 hints per niveau, en je kunt het spel pauzeren als je even wilt stoppen met staren naar schattige dierentegels.

Meer spellen zoals deze

Als je van Dream Pet Link houdt, ben je waarschijnlijk ook een fan van verbind en mahjong spelletjes. Er zijn verschillende uitdagende puzzelspellen in die categorieën. Enkele zeer vergelijkbare titels omvatten: Tiles Of The Simpsons en War Mahjong.

Functies

  • Negen uitdagende levels
  • Verschillende schattige dierenfiguren
  • Tips om je te helpen paren te vinden
  • Muziek die je doet bewegen

Datum van publicatie

juli 2020

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om dit spel te spelen

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie