Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Word Wipe

Beoordeling:
7,4
(38.558 stemmen)
Ontwikkelaar:
Arkadium
Gepubliceerd:
juli 2019
Laatst bijgewerkt:
september 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Word Wipe is een woordzoekspel met een twist. Je kunt letters van overal gebruiken en in elke richting. Wanneer je de letters combineert om een woord te maken, verdwijnen de letters uit het raster. Hierdoor valt de positie van de letters erboven weg, wat leidt tot allerlei unieke lettercombinaties!

Zo speel je Word Wipe

Woorden vinden

Om Word Wipe te spelen, zoek je op het bord naar woorden. Selecteer de letters van het woord om de tegels te verwijderen. Als de tegels verdwijnen, vallen de letters van boven op hun plaats. Je kunt woorden maken met aangrenzende letters in elke richting, vergelijkbaar met het spel Boggle. De minimale woordlengte is drie tekens.

Tijdlimiet

Elk level dat je speelt in Word Wipe heeft een tijdslimiet, dus je moet snel werken om het doel te bereiken. Bij elk nieuw level is het je doel om een hoger aantal rijen te verwijderen. Zodra je de rijen hebt verwijderd, beloont het spel je met een bom die een sectie van jouw keuze vernietigt.

Uniek mechanisme

Word Wipe is een geweldig alternatief voor de traditionele woordzoeker, met creatievere woordcombinaties dankzij de lossere regels. Deze combinaties variëren afhankelijk van de woorden die je kiest om te verwijderen.

Statistieken

Aan het einde van het level krijg je een score die je beste woord, hoogste level en meer coole statistieken van het spel laat zien, zodat je je voortgang kunt bijhouden!

Meer Woordspellen

Als je een beetje een woord-nerd bent, zijn er nog veel meer woordspellen om te bekijken.

Net als Word Wipe is Text Twist 2 een getimede uitdaging waarin je zoveel mogelijk woorden moet vinden met de beschikbare letters. Crossword Connect is ook een woordspel, maar het is rustiger en bestaat uit het verbinden van de letters in een cirkel om verschillende woorden te maken.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Verschijningsdatum

Juli 2023

Ontwikkelaar

Arkadium heeft Word Wipe ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

27 sep 2023

Besturingselementen

Sleep de linkermuisknop om woorden te koppelen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie