Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

BlockBuster Puzzle

Beoordeling:
8,6
(6.804 stemmen)
Ontwikkelaar:
Clever Apps
Gepubliceerd:
mei 2024
Laatst bijgewerkt:
mei 2024
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Classificatie:

BlockBuster Puzzle is een Tetris-achtig spel waarin je kleurrijke blokken aan elkaar koppelt zodat ze van het spelscherm verdwijnen. Speel nieuwe werelden en uitdagingen vrij naarmate je vordert, geniet van levendige graphics en meeslepende gameplay. Bewijs met elk level dat je verder komt dat je een echte puzzelmeester bent.

BlockBuster Puzzle spelen

Er zijn een paar tutorials in het spel om je te helpen met de besturing en strategie, maar dit is misschien niet nodig omdat het spel vrij eenvoudig is. Je krijgt een reeks blokken in verschillende geometrische vormen aan de zijkant van het spelscherm. Klik op het blok dat je wilt verplaatsen en breng het naar het speelveld.

Elke geometrische vorm kan wel of niet bij elkaar passen op het hoofdbord - hier komt je strategische oog om de hoek kijken. Plaats elke geometrische vorm op het bord in een positie om een volledige lijn van gatenloze blokken te krijgen. Als je dit doet, verdwijnt die hele lijn.

In verschillende rondes kun je meer punten verzamelen, want sommige blokken zijn versierd met juwelen die meer waard zijn. Er kunnen een paar zetten worden gevraagd, zoals het bord leegmaken of je laatste zet ongedaan maken. Neem de suggestie aan, want het haalt je meestal uit de problemen.

Verschijningsdatum

  • Februari 2024 (Android)
  • Mei 2024 (HTML5)

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android

Meer spellen zoals dit

BlockBuster Puzzle is een van die hersenspoelende spellen die je urenlang kunt spelen. Als je meer van dit soort spellen wilt, blader dan door onze puzzelcategorie of probeer spellen met een soortgelijke vibe, zoals Solitaire en Word Wipe, of ga direct voor de ultieme klassieker - Tetris.

Laatst bijgewerkt

23 mei 2024

Besturing

  • Gebruik de linkermuisknop voor interactie met de UI in het spel
  • Sleep de linkermuisknop om de blokken in het raster te plaatsen

Video van het spel

Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie