Logo CrazyGames.nl

War Lands

22.122
beoordelingen
9,4
Ontwikkeld door  TitanGames

War Lands is een spel in ARPG-stijl met rouge-achtige gameplay. Vecht je een weg door een reeks niveaus en verzamel buffs en buit, terwijl je hordes vijanden decimeert.

Over Oorlogsland

In War Lands ga je door een reeks veldslagen die steeds moeilijker worden. Aan het einde van elke proefperiode heb je de kans om je uitrusting te upgraden, een level omhoog te gaan en beloningen te claimen in de stad.

War Lands heeft het verslavende ARPG-gevoel dat je zou verwachten in een game als Diablo of Path of Exile. Maar het is browser gebaseerd, zodat u overal snel in actie kunt komen.

Klassen

De wapens die je hanteert, bepalen wat je klasse is, en je speciale vaardigheden zullen overeenkomstig veranderen. Je kunt dingen veranderen omdat ze je tijdens de strijd ten goede komen. Er zijn staven, zwaarden, greatswords, schilden en bogen voor gevechten op afstand.

Speltips

Speel tactisch, want de dood kan betekenen dat je opnieuw moet beginnen

Haal het meeste uit je vaardigheden en speel extra voorzichtig als je begint, want je HP is erg laag.

Kies het niveau pad dat het beste bij je karaktertype past

U ziet kleine pictogrammen op het niveau pad. Ze geven aan welke beloningen beschikbaar zijn in het niveau.

Gooi items weg door ze uit je inventaris te slepen

Je kunt alleen items weggooien als je in de stad bent. Dat betekent dat als je je inventaris vult, je deze pas kunt legen als je de hele ronde van niveaus hebt voltooid. Kies je buit verstandig!

Smash vaten om goud en buit te krijgen

Deze is vrij duidelijk. Breek alle vaten en dozen open om goud te krijgen.

Maximaliseer je sterkste vaardigheden

Concentreer u op de sterke punten die uw klas het meest ten goede komen. Als je bijvoorbeeld dual-zwaaiende zwaarden bent (geweldige keuze), wil je misschien de overgrote meerderheid van de vaardigheidspunten concentreren op kracht en behendigheid.

Betover je wapens

Betover je wapens om ze magische eigenschappen te geven die je helpen in de strijd. Je hebt al het goud nodig dat je kunt krijgen, omdat de kans op betovering lastiger wordt naarmate je item zeldzamer wordt.

Meer spellen zoals deze

Als je het leuk vond om War Lands te spelen, bekijk dan onze RPG-games collectie voor meer actie en avontuur. Clickpocalypse 2 bevat dungeon crawler-gameplay, en Zombsroyaleio biedt snelle actie in het vechten tegen horden zombies.

Datum van publicatie

juni 2020

Ontwikkelaar

TitanGames heeft dit spel ontwikkeld.

Platform

webbrowser

Besturing

  • WASD/pijltjestoetsen - Bewegen
  • Linkermuisknop - Aanval
  • Rechtermuisknop - Tweede vaardigheid
  • Spatiebalk - Ontwijken / Spoed / Teleporteren
  • B - Inventaris
  • C - Info
  • P - Pauze
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie