Logo CrazyGames.nl

Fantasy Madness

6.617
beoordelingen
9,3
Ontwikkeld door  Night Steed Games

Fantasy Madness is een roguelike actie-survival spel dat zich afspeelt in een wildpunk Wereld van Fantasie. Je doel is het opnemen tegen kwade krachten die de natuurlijke orde willen vernietigen. Gebruik een breed arsenaal aan arcane krachten die door de geliefde Moeder Natuur zijn verleend om orks van de Clan van Aluminium Helmen en andere sluwe vijanden neer te slaan.

Hoe te spelen

Strijd tegen de horden

Je naam is Johnny "Harmon" Wild, en je zit vast in een fantasiebos dat bekend staat als "Orkish Paradise" en vecht tegen vreemde kobolden, orks, sjamanen en andere gemene wezens.

Verplaats je tactisch over de kaart door vijanden neer te halen en hun kristallen op te rapen. Elk kristal geeft je XP om in level te stijgen. Net als in het spel Vampire Survivors val je automatisch aan, zodat je je kunt concentreren op bewegen als een pro.

Roep Moeder Natuur op

Telkens als je een level omhoog gaat, krijg je een selectie power-ups om je schade, vertraging of genezing te vergroten. Roep een tuin van genezing, vleesetende konijntjes, de toorn van de bliksem en nog veel meer op. Je kunt deze power-ups voortdurend upgraden om hun effecten te versterken.

Meer Roguelike Survival Spelletjes

Hero Battled - Fantasy Arena is een andere overlevingsspel in navolging van Vampire Survivors. Een andere uitstekend verslavende titel is 10 Minutes Till Dawn, die in alle opzichten vergelijkbaar is, behalve dat de aanval actief is.

Tips

  • Meng je aanvalsvaardigheden met helende en andere debuff effecten om een evenwichtig personage te creëren.
  • Concentreer je op het upgraden van je meest effectieve power-ups en verspreid je vaardigheden niet te veel.
  • Verplaats je actief om te voorkomen dat je door vijanden wordt overspoeld op een manier waaraan je niet kunt ontsnappen.

Verschijningsdatum

Oktober 2022

Ontwikkelaar

Night Steed Games ontwikkelde Fantasy Madness.

Platforms

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Steam

Laatst bijgewerkt

31 okt. 2022

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen om te bewegen
  • Spatie om te ontwijken terwijl je beweegt
  • LET OP: je kunt met gamepad spelen als je die hebt!
Advertentie
Steam Store Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie