Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Tower Defense Clash

Beoordeling:
8,7
(39.213 stemmen)
Gepubliceerd:
augustus 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Tower Defense Clash is een torenverdedigingsspel waarin je een kasteel beschermt tegen de aanhoudende aanval van buitenstaanders. Plaats je torentjes, upgrade ze en houd de horde weg van het kasteel. Doorloop de unieke levels. Het draait allemaal om vooruitdenken!

Hoe te spelen

Begin je zoektocht

Begin je reis als torenverdediger en verdedig een aantal kastelen tegen een dreigende aanval. Tijdens deze zoektocht ga je de strijd aan met verschillende vijanden, bouw en upgrade je robuuste verdediging en gebruik je een reeks epische spreuken om de aanvallende hordes neer te slaan.

Bereid je verdediging voor

Begin het eerste level en spring in de actie. Er is een afkoelingsperiode waarin je je strategie kunt plannen en verdedigingen kunt bouwen voor elke golf vijanden. Elke verdediging heeft een unieke vaardigheid, zoals boogschieten op grote afstand of keien met een grote impact. Kies verstandig waar je elke toren neerzet.

Upgraden en spreuken gebruiken

Elke overwonnen vijand levert je in realtime goud op. Gebruik dat goud tijdens de strijd om meer torens te plaatsen en de bestaande te upgraden. Gebruik je spreuken op grote groepen vijanden om ze tegen te houden.

Vooruitgang naar onbekend land

Ga verder op het pad naar de overwinning, naar nieuwe terreinen en lastiger gevechten. In de latere levels wachten je unieke verdedigingen en een heleboel nieuwe spreuken. Je krijgt een sterrenclassificatie voor elk level dat je voltooit. Je kunt levels opnieuw spelen als je je score wilt verbeteren!

Meer spellen zoals dit

Torenverdedigingsspellen zijn superverslavend en behoren tot de beste gratis spellen die je op het web kunt spelen. Als je genoeg hebt gevochten in Tower Defense Clash, kijk dan ook eens naar Tower Swap en het originele Bloons Tower Defense 4.

Verschijningsdatum

Maart 2023

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om het spel te spelen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie