Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Nonogram

Beoordeling:
8,4
(1.745 stemmen)
Ontwikkelaar:
konstantin kornushin
Gepubliceerd:
oktober 2021
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Nonogram is een boeiend logicaspel waarin je de vakjes op een numeriek rooster moet invullen om een afbeelding te onthullen. Denk goed na om te voorkomen dat je een kruis raakt en vul de juiste vakjes in om het plaatje compleet te maken.

Wat is een Nonogram?

Nonogrammen zijn logische puzzels waarbij je cellen op een raster invult om een afbeelding in pixel art-stijl te maken. De getallen aan de zijkant en bovenkant van het raster geven spelers een aanwijzing over welke vakjes op elke rij en kolom moeten worden ingevuld.

Nonogram spelen

Beoordeel het raster

Begin met het beoordelen van het raster. Kijk naar de getallen bovenaan en aan de zijkant. Deze getallen vertellen je hoeveel vakjes je moet invullen op de corresponderende rij of kolom. Deze getallen vertellen je echter niet precies welke vakjes wel of niet ingevuld moeten worden en zijn slechts een aanwijzing.

Proces van eliminatie

Gebruik een proces van eliminatie tussen de rijen en kolommen om de juiste vakjes te vinden om in te vullen en te vermijden. Als je bijvoorbeeld alle verplichte vakjes in een kolom hebt weggewerkt, volgt hieruit dat er geen vakjes meer moeten worden ingevuld in die kolom, dus kun je deze vermijden bij het invullen van de rijen, en omgekeerd.

Een afbeelding onthullen

Als je het raster foutloos voltooit, onthul je een afbeelding en voltooi je het level. Het spel laadt dan een nieuwe Nonogram puzzel voor je om te spelen. Als je vast komt te zitten, zijn er 3 hints beschikbaar voor elke puzzel.

Meer logische puzzels

Nonogram is een leuk en eenvoudig puzzelspel om te spelen. Als je klaar bent, kun je nog meer puzzels of kleurspellen bekijken. Misschien vind je Cross Stitch of Cross Stitch 2 wel leuk!

Verschijningsdatum

Oktober 2021

Ontwikkelaar

konstantin kornushin heeft dit spel ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturingselementen

  • Klik met de linkermuisknop = vul de rasters
  • Rechtsklik = het opvultype wijzigen

FAQ

Wat is een nonogram?

Nonograms zijn logische puzzels waarbij je cellen op een rooster moet invullen om een afbeelding in pixel art-stijl te maken. De getallen aan de zijkant en bovenkant van het raster geven spelers een aanwijzing over welke vakjes op elke rij en kolom moeten worden ingevuld.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie