Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Tic Tac Toe Online

Beoordeling:
7,9
(113.770 stemmen)
Ontwikkelaar:
Code This Lab
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Speel Tic Tac Toe online - het klassieke spel van nachen en kruisen. Je kunt Tic Tac Toe gratis online spelen tegen andere spelers, de computer, of een vriend in lokale multiplayer.

Hoe Tic Tac Toe spelen

De strategie is hetzelfde, of je nu een stout of een kruis bent. Maak er 3 op een rij om het spel te winnen, en blokkeer je tegenstander zodat die hetzelfde kan doen. Er is een basisniveau van strategie dat geschikt is voor alle leeftijden van de speler.

In deze versie van Tic Tac Toe kun je spelen in online multiplayerspellen, of in lokale spelletjes tegen de computer of een vriend.

Stel de juiste moeilijkheidsgraad in

Tic Tac Toe wordt traditioneel gespeeld op een 3x3 bord. In Tic Tac Toe Online kun je dat uitbreiden tot een 5x5 of 7x7 bord voor een grotere uitdaging en een paar spannende spellen! Je matcht 4 in plaats van 3 op een rij in deze grotere bordformaten, waardoor het spel helemaal anders wordt.

Speel online multiplayer

De online multiplayer speloptie voor Tic Tac Toe is fantastisch. Er zijn twee modes beschikbaar - quick match of maak een match. Als je quick match kiest, word je automatisch in een willekeurig spel geplaatst met een andere Tic Tac Toe Online speler. Je kunt de strijd met ze aangaan en ze zo vaak als je wilt hervatten.

Meer Klassieke Spellen

Tic Tac Toe is een familieklassieker. Het is eenvoudig, en je kunt het overal spelen met een vel papier en pen. Bekijk meer familiefavorieten in onze bordspellen sectie. Je kunt spelen Guess Who, Snakes and ladders, Connect 4, Ludo, en nog veel meer leuke gratis bordspelletjes.

Release Date

oktober 2018

Ontwikkelaar

Tic-Tac-Toe wordt ontwikkeld door Code This Lab.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Bedieningselementen

Linksklik om te markeren.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie