Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Text Twist

Beoordeling:
8,0
(11.993 stemmen)
Gepubliceerd:
februari 2017
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Text Twist is een leuk woordspel ontwikkeld door GameHouse. Maak zoveel mogelijk woorden met de meegeleverde letters voordat je tijd om is. Elk geldig woord draagt bij aan je totaalscore.

Hoe te spelen

Text Twist bevat een mix van makkelijke en lastige woorden om te vinden. De woorden moeten minimaal 3 letters lang zijn. Je hebt in elke ronde in totaal 2 minuten om zoveel mogelijk woorden te vinden voordat de timer afloopt. Om in aanmerking te komen voor de volgende ronde, moet je het langste woord vinden dat alle letters bevat.

Text Twist stelt je leesvaardigheid op de proef. De woorden worden lastiger en onduidelijker naarmate je vordert, dus je zult redelijk bekwaam moeten zijn met de Engelse taal als je ver wilt gaan.

Om te helpen, heeft de game een "twist" -functie die de letters schudt. Dit is handig als je vastloopt en een nieuw perspectief nodig hebt.

Meer spellen zoals deze

Als je op zoek bent naar een verscheidenheid aan woorduitdagingen, bekijk dan onze gratis woordspelletjes. Er is een mix van lastige spellen en gemakkelijkere titels voor jongere spelers. Enkele van de meest gespeelde titels zijn: Word Wipe en Crossword Connect.

Functies

  • Gebruik je creatieve taalvaardigheden om verschillende woorden te vinden
  • Leuke gameplay die je Engelse geletterdheid test
  • Getimede rondes voegen spanning en druk toe
  • Toenemende moeilijkheidsgraad maakt het spel een echte uitdaging

Ontwikkelaar

GameHouse maakt dit spel.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Instructies

Je begint met een groep cirkels, elk gemarkeerd met een letter. Klik op een letter om hem in het vakje hierboven te plaatsen, en klik dan op enter als je klaar bent om hem in te zenden. Het woord verschijnt in het rooster bovenaan het scherm. Er is ook een geheim 'bingo woord', dat je bonuspunten oplevert als je het ontdekt.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie