Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Tank Trouble 2

Beoordeling:
7,9
(21.727 stemmen)
Gepubliceerd:
februari 2019
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Tank Trouble 2 is een episch schietspel in een top-down doolhof. In tegenstelling tot een typische tank, kaatsen de kogels die je afvuurt van de muren af als stuiterballen. Met behulp van deze fysica moet je je tegenstander vernietigen voordat ze jou te pakken krijgen. Je kunt multiplayer lokaal en online spelen, maar ook singleplayer vs Laika.

Hoe speel ik Tank Trouble?

De besturing van Tank Trouble heeft een paar keer spelen nodig om eraan te wennen. Daarna is het spel vrij eenvoudig. Om je te verplaatsen, gebruik je gewoon de pijltjestoetsen. Als je eraan gewend bent, word je behendiger en kun je sneller bewegen om je tegenstanders te slim af te zijn.

Als je in de lokale multiplayermodus speelt, deel je het toetsenbord met je vrienden om tegen ze te spelen.

Wapens

Er is een standaardwapen in Tank Trouble 2, maar er zijn er nog veel meer. Terwijl je in je kleine oorlogsmachine door het doolhof rijdt, vind je dozen vol nieuwe wapens en power-ups waarmee je voor een beperkte tijd een voorsprong op je vijanden kunt nemen.

Welke wapens kun je vinden? Er is een Gatling-kanon dat een heleboel kogels afvuurt. Het is nogal onvoorspelbaar en kan terugkomen en in je gezicht ontploffen.

Er is ook een krachtige laser die alles op zijn pad verwoest.

Je kunt ook doelzoekende raketten, fragmentatiebommen, RC-raketten, jachtgeweren en een dodelijke straal verwachten. Dit is een behoorlijk krachtig wapen, maar het duurt twee seconden om op te laden voordat het afgaat.

Extra's

Je kunt je tank aanpassen met aantrekkelijke cosmetische items, waarvan sommige je belonen als je een mijlpaal bereikt. Als je inlogt, is er een fantastische selectie van esthetische goederen om je tank te stylen. Om de ontwikkelaars te steunen, kun je deze in de winkel kopen met dimitrium, een in-game valuta.

Meer spellen zoals dit

Als je van schietspellen houdt, zijn er nog veel meer om je mee te vermaken! Probeer Left 4 Dead, waarin je het opneemt tegen hordes zombies. Voor intense multiplayeractie biedt Bullet Force Multiplayer snelle gevechten met verschillende wapens en speltypen. En voor een nostalgisch tintje brengt Duck Hunt de klassieke uitdaging van het eenden schieten met precisie terug. Er is nog veel meer leuks te ontdekken in onze actiecategorie .

Als je de planeet wilt blijven veroveren in gigantische oorlogsmachines, bekijk dan onze tankspellen voor meer oorlogsvoering. Games zoals Tank Trouble 2 zijn onder andere Super Tanks en Block Tanks, die allebei dezelfde mechanica en hetzelfde doolhofontwerp hebben.

Kenmerken

  • Eenvoudige maar leuke en verslavende gevechten
  • Lokale en online multiplayermodus met maximaal 3 spelers
  • Beloningen voor het behalen van bepaalde prestaties
  • Speel in singleplayer tegen Laika, een goed getrainde bot

Verschijningsdatum

Mei 2015

Ontwikkelaar

Subterranean Software heeft Tank Trouble ontwikkeld.

Platformen

Webbrowser (desktop en mobiel)

Instructies

Gebruik het toetsenbord om je tank te besturen.

Video van het spel

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie