Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

BlockTanks.io

Beoordeling:
8,4
(45.965 stemmen)
Ontwikkelaar:
Karate Fox Studios
Gepubliceerd:
oktober 2020
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

BlockTanks is een online tankgevecht .io-spel. Kies je favoriete spelmodus en schiet om vijandelijke tanks te vernietigen en je score te verhogen. Je kunt solo of in teams spelen. Vind upgrades om een voordeel te behalen en domineer het klassement!

Hoe te spelen

Kies je modus

Kies je favoriete spelmodus in het vervolgkeuzemenu. Je kunt battle royale, payload, free-for-all en team deathmatch spelen.

Vernietig vijandelijke tanks

Schiet gewoon op vijandelijke tanks om je score te verhogen. De kaarten zijn ontworpen voor tactisch schieten. Zoek dekking achter muren, op dezelfde manier als elk schietspel. Wees reactief en snel!

Vind nieuwe wapens

Elke speler begint met een standaard tankkanon. Maar er is een verscheidenheid aan wapens, waaronder raketten, granaten, jachtgeweren en meer. Je kunt deze wapens verspreid over de kaart vinden en er onderling uitwisselbaar tussen wisselen. Tegenstanders laten ze ook vallen als ze worden gedood.

Vergelijkbare spellen

Er zijn verschillende multiplayer-tankspellen in onze tank spellen verzameling. Tank off 2 is een online tankgevechtspel in 3D. Het is de moeite waard om eens te kijken of je van multiplayer tankgevechten houdt! Bekijk onze nieuwste IO spelletjes voor meer snelle online actie!

Publicatiedatum

mei 2018

Ontwikkelaar

BlockTanks.io is ontwikkeld door Karate Fox Studios.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

  • WASD om te bewegen
  • Muis scroll of Q of E om van wapen te wisselen
  • Tab om teams te tonen
  • Shift om menu te tonen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie