Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Stabfish 2

Beoordeling:
8,2
(136.322 stemmen)
Ontwikkelaar:
Zytech AI
Gepubliceerd:
september 2021
Laatst bijgewerkt:
december 2023
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Stabfish 2 is het vervolg van Stabfish.io, een .io-spel in een arena voor het vechten met haaien. Vecht tegen andere haaien in een online arena en spiet er zo veel als je kunt. Deze tweede aflevering bevat nieuwe haaien, vaardigheden, buit en nog veel meer.

Functies

Kies je haai

Er zijn drie evoluties van haaien. Je evolueert elke keer dat je sterft. De eerste 3 soorten zijn Blue Shark, Great White Shark en Megaladon. Elk van deze 3 progressies kan worden geüpgraded. De verbeterde haaien hebben betere vaardigheden. Je kunt ze ontgrendelen door mijlpaalprestaties te bereiken.

Strijd in de arena

Bij Stabfish 2 draait alles om de snelle strijd. Een vijand kan je in minder dan een seconde spietsen. Beweeg snel met je boost en probeer de grotere vissen te vangen met snelle bewegingen. Wanneer je een vijandelijke haai doorboort, blijven ze aan je slagtand plakken totdat je tegen een muur zwemt. Als u dit doet, worden ze verwijderd en wordt het voedsel gemorst voor uw aanvulling.

Plunder en maak nieuwe uitrusting

Stabfish IO 2 wordt compleet geleverd met een plunder- en crafting-systeem. De buit gaat naar je inventaris tas onder materialen, blauwdrukken of decoraties. Je kunt de materialen gebruiken om de items in blauwdrukken te maken, die verschillende zeldzaamheidsniveaus hebben.

Creëer een haaienteam

Vorm een team en neem deel aan het uurlijkse 'Armaggedon'-evenement. Elk uur heb je de kans om bovenaan het klassement van het evenement te komen. Je kunt op elk moment en voor elke game een team maken of er lid van worden.

Meer spellen zoals deze

Er zijn nog veel meer nieuwe en populaire IO-games in de .io categorie. Een gelijkaardige titel als Stabfish 2 is Hungry Sharkarena door Ubisoft. Check haaien spelletjes voor meer.

Datum van publicatie

september 2021

Ontwikkelaar

Zytech AI heeft Stabfish2.io-Multiplayer ontwikkeld.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

22 dec 2023

Besturing

  • Muis = richt je wapen
  • Links-klikken en rechts-klikken = vaardigheden gebruiken

Video van het spel

Advertentie

Meer games in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie