Logo CrazyGames.nl
11.667
beoordelingen
8,5
Ontwikkeld door  PecPoc Games

Skydom is een leuk en mooi match-3 spel. Het spel heeft een meer klassiek kaartverloop terwijl het unieke kenmerken van andere match-3 spellen zoals Jewels Blitz en Match Arena.

Kenmerken

Voltooi unieke doelstellingen voor beloningen

Elk level dat je in Skydom speelt heeft een doel. Dit doel houdt meestal in dat je een bepaalde hoeveelheid van een bepaald voorwerp of edelsteen moet opruimen. Als je dat doet, is het level voltooid en word je beloond! In sommige levels moet je het online opnemen tegen andere spelers.

Maak speciale edelstenen voor krachtige effecten

Match 3 stukken van dezelfde kleur om ze van het bord te verwijderen en verder naar het doel te gaan. Combineer hogere veelvouden van edelstenen om unieke stukken te maken die fantastische effecten opleveren.

Speel nieuwe functies vrij met progressie

Ga verder op het Skydom-pad naar nieuwe landen en ontgrendel de alchemist als je 1000 munten hebt verdiend. Deze meester van de elementen brouwt speciale bonusstukken die volledige bonussen worden als ze worden verzameld.

Pas je spelervaring aan

Skydom geeft je bij elke stap hints. Wil je deze echter uitschakelen, dan kun je dat doen in de opties om het spel uitdagender te maken. Je kunt hier verschillende instellingen veranderen, waaronder de taal.

Verschijningsdatum

Maart 2020

Ontwikkelaar

Skydom wordt gemaakt door PecPoc Games.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

19 sep. 2022

Besturing

Sleep of gebruik de linkermuisknop om van stuk te wisselen.

Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie