Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

RoyaleDudes.io

Beoordeling:
9,0
(21.590 stemmen)
Ontwikkelaar:
Šarūnas Visockas
Gepubliceerd:
januari 2022
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)

RoyaleDudes.io is een multiplayer battle royale spel van de makers van BattleDudes.io. Stort je in een online gevecht dat steeds kleiner en intenser wordt. Pak uitrusting uit kratten en van gevallen soldaten om je arsenaal te verbeteren, en wees de laatste die overeind blijft!

Kenmerken

Vecht om je voortbestaan veilig te stellen

Strijd in een top-down 2D-wereld die krimpt naarmate de tijd verstrijkt. De klassieke battle royale spelmodus. Parachute in de ideale locatie en het opzetten van uw strategische voordeel. De laatste speler die overeind blijft, is eerst.

Vind loot boxes om betere uitrusting te krijgen

Drop in de buurt van loot boxes om je kracht te maximaliseren in de RoyaleDude arena. Er zijn verschillende kleurgecodeerde kisten op de kaart. De kleur staat voor de zeldzaamheid van de items in de kist. Je vindt hier krachtige nieuwe wapens en uitrusting om je een voordeel te geven.

Verbeter uw account

Meld je aan voor een account om je opties in RoyaleDudes.io uit te breiden. Op die manier kun je je wapenuitrusting, emotes en kleding verbeteren door te levelen en items te kopen.

Koop nieuwe artikelen in de winkel

Je kunt verschillende in-game cosmetische items kopen met de valuta die je verdient. Je kunt ook edelstenen kopen. Gebruik edelstenen om advertenties te verwijderen en voorwerpen te kopen. Blader door een collectie van melee wapens, hoeden en emotes. Trakteer jezelf op iets leuks!

Meer spelletjes zoals dit

RoyaleDudes is een multiplayer io-spel gebaseerd op de populaire battle royale spelmodus. Andere populaire spellen met hetzelfde formaat zijn 1v1 Battle, Zombs Royale en Mini Royale Nations.

Release datum

December 2021

Ontwikkelaar

Šarūnas Visockas ontwikkelde RoyaleDudes.io, dezelfde ontwikkelaar die BattleDudes.io.

Platform

Webbrowser

Besturing

  • WASD = bewegen
  • E = van vliegtuig springen / kist openen
  • Links-klikken = schieten
  • Muisbeweging = van richting veranderen
  • Muis scrollen / 1,2,3,G,X = van wapen wisselen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie