Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Planet Clicker

Beoordeling:
9,0
(46.493 stemmen)
Gepubliceerd:
november 2021
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Planet Clicker is een eenvoudig clicker spel waar je doel is om de energie productie te verhogen en andere planeten te koloniseren. Koop en upgrade verschillende middelen voor energieproductie en zie hoe de eenheden stromen!

Het zonnestelsel koloniseren

Aarde

Planet Clicker begint met de aarde en een aantal energie upgrades. Je kunt de productie van energie verhogen door je klikvermogen te vergroten, boerderijen te bouwen, energiecentrales te bouwen en meer.

Mars

Als je eenmaal genoeg energie hebt verdiend op aarde, kun je Mars kopen via interplanetaire energie-eenheidoverdracht. De rode planeet komt met een set nieuwe upgrades zoals zonne-energie, olie, kolen, nucleaire en buitenaardse technologie.

Venus

De laatste planeet is Venus, die 1 biljoen energie-eenheden kost om te kopen. Deze planeet heeft verschillende technologieën zoals ijzer, lava, en de mysterieuze 'toekomstige technologie' upgrade die onderaan de lijst staat.

Meer spelletjes zoals dit

Clicker en inactief games behoren tot de meest verslavende genres op het internet. Dat betekent dat je keuze te over hebt. Andere klassiekers die je kunt spelen als je het zonnestelsel hebt veroverd zijn Candy Clicker 2, Orb of Creation en GrindCraft.

Release datum

Maart 2020

Ontwikkelaar

Planet Clicker is ontwikkeld door Coltroc.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Besturing

Links klikken op de planeten om energie op te wekken.

Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie