Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Papa's Pancakeria

Beoordeling:
9,2
(26.727 stemmen)
Gepubliceerd:
mei 2014
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Papa's Pancakeria is een casual restaurantspel waarin je pannenkoeken grilt en serveert met heerlijke toppings aan klanten. Speel minigames en upgrade de winkel naarmate je vordert. Leer perfecte pannenkoeken te bakken terwijl je met meerdere bestellingen tegelijk moet jongleren!

Hoe speel ik?

Train met sensei Louie

Papa Louie heeft je kat ontvoerd en gebruikt om je naar zijn pannenkoekenboerderij te lokken. Als je aankomt om je kat terug te halen, dwingt hij je tot onbetaalde slavenarbeid in zijn beroemde Pancakeria. Hoewel je je aanvankelijk verzet, word je al snel gelukkig in de heuvels als papa's pannenkoekenprotegé.

Beheers de kunst van het grillen

Je kunt maar zo goed zijn in het bakken van pannenkoeken. Als leerling van de grote Papa Louie zul je snel leren hoe je pannenkoeken perfect kunt grillen, met een delicate knapperigheid aan de buitenkant en een luchtige binnenkant. Volg de handleiding op de grill en gebruik de fast-forward schakelaar om de oven in overdrive te zetten!

Voeg heerlijke toppings toe

Alleen een psychopaat eet zijn pannenkoeken gewoon, en hoewel je bij Papa's Pancakeria zeker wat vreemde verzoeken zult krijgen, geven de meeste klanten de voorkeur aan hun pannenkoeken met heerlijke toppings. Je kunt hagelslag, bananen, siroop en bosbessen toevoegen - allemaal heerlijke dingen om je klanten te verwennen.

Geniet van je vrije uurtjes

Na elke werkdag krijg je 3 kansen op een van de verschillende minigames. Je kunt Pizza Pachinko spelen of een van de andere leuke spelletjes. Als je slaagt voor de uitdaging, word je beloond met iets om je te helpen in het spel. Je kunt je fooien ook gebruiken om nieuwe artikelen voor het restaurant te kopen.

Bedien je klanten in stijl

Decoratieve items zoals tafels en posters helpen de wachttijd voor klanten te verbeteren, terwijl upgrades voor de apparatuur het voedselbereidingsproces makkelijker en sneller kunnen maken. Uiteindelijk wordt de winkelvloer volledig uitgerust met nieuw meubilair, vloerbedekking, muren - alle toeters en bellen. Maar je moet ze wel eerst verdienen!

Kenmerken

  • Speel als Cooper of Prudence
  • Serveer pannenkoeken op verschillende verrukkelijke manieren
  • Word een professionele pannenkoekenbakker onder begeleiding van Papa Louie
  • Speel leuke minigames om items vrij te spelen na een dag bij de grill
  • Upgrade Papa's Pancakeria met de mooiste meubels

Ontwikkelaar

Flipline Studios heeft dit spel en een aantal andere leuke Papa's-spellen ontwikkeld. Als je het pannenkoeken bakken onder de knie hebt, probeer dan eens hamburgers bakken in Papa's Burgeria!

Platform

Webbrowser

Besturing

Gebruik de muis om het spel te spelen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie