Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Minecraft Tower Defense

Beoordeling:
8,8
(54.296 stemmen)
Gepubliceerd:
januari 2015
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Minecraft Tower Defense is een mooi minecraft spel dat je zonder kosten kan spelen op deze site. Het spel is gemaakt door antimYT. Het spel gebruikt HTML5 technologie. Op die manier kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers , zonder installaties! Vond je het leuk om dit actie spel te spelen? Dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere minecraft spelletjes en games zoals Mine Shooter: Save Your World en Bloxd.io!

Minecraft Tower Defense – hoe lang kan jij overleven tegen de hordes?

Hoewel er vandaag de dag een overvloed aan toren verdedigen spellen op de markt zijn, is er geen enkel zoals Minecraft Tower Defense. Dit geweldige browser spel combineert elementen van het iconische Minecraft met simpele en toegankelijke strategie van toren verdedigen. Met typische pixelated Minecraft graphics is dit spel zeer uitnodigend en iedereen die houdt van het origineel zal dit toren verdedigen spel verslavend vinden!

Om jezelf klaar te maken voor de naderende hordes van wezens, moet je eerst een slingerpad creëren naar je defensieve toren. Eens je dit gedaan hebt, kan je een aantal defensieve torens en valstrikken bouwen – deze omvatten torens die eiren gooien, waterplassen en torens met pijl en boog, om er een paar te noemen. Je defensieve netwerk zal je toren verdedigen tegen de wezens, en je zal bijkomende grondstoffen krijgen voor elk monster dat je vernietigt. Tussen de golven kan je je toren en valstrikken upgraden, en nieuwe bijkomende defensieve mechanismes bouwen. Hoe lang kan jij het uithouden? Hoe effectief zal jouw verdediging blijken?

Kenmerken

  • Kies uit een reeks defensieve torens en wapens
  • Bouw een complex pad om je vijanden te misleiden
  • Probeer zo veel mogelijk golven te overleven!

Platform

Dit spel is een webbrowser spel dat Adobe Flash Play plug-in vereist. Moderne browsers zoals Chrome en Firefox zijn compatibel met dit gratis te downloaden programma.

Ontwikkelaar

Minecraft Tower Defense is ontwikkeld door antimYT.

Instructies

Bepaal je pad, selecteer je wapens, en VERDEDIG. In dit opwindende toren verdedigen spel moet je je basis verdedigen van slechte mannetjes zoals Creepers. Upgrade en bouw meer verdedigingswapens om de vijanden te stoppen.
Advertentie

Meer games in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie