Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Mine Blocks

Beoordeling:
9,1
(171.712 stemmen)
Ontwikkelaar:
Zanzlanz
Gepubliceerd:
december 2021
Laatst bijgewerkt:
januari 2024
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Mine Blocks is een 2D Minecraft-fanspel dat oorspronkelijk werd uitgebracht in Flash. Je kunt het spel nu opnieuw spelen, want het is herbouwd in HTML5 en bevat regelmatige updates van het ontwikkelteam. Verken, knutsel en creëer een wereld naar je eigen fantasie in deze open-wereld speeltuin!

Hoe te spelen

Mine Blocks heeft veel gemeen met Minecraft, waaronder de coole, korrelige visuele stijl. Maar het spel voegt ook geheel nieuwe ideeën toe. Er zijn twee hoofdspeltypen in Mine Blocks: overleven en creatief. Onlangs is het tabblad "minigames" toegevoegd met nieuwe spelstanden.

Overleven

Verzamel verschillende materialen om onderdak, wapens en voedsel te maken. De materialen kunnen worden gecombineerd met andere om nieuwe voorwerpen te maken. Gebruik bijvoorbeeld hout en steen om een houten bijl te maken. Bekijk de craftingrecepten op de officiële wiki voor meer informatie. Onderdak en wapens zijn nodig om te vechten tegen vijandige bendes zoals kruipers, spinnen en zombies.

Creatief

Het speltype Creatief is een zandbak waarin je vrij kunt rondzwerven en onbeperkte middelen tot je beschikking hebt. Je verliest geen gezondheid en gaat niet dood, en je kunt over de kaart vliegen door te dubbeltikken op 'W' of 'Spatie' om blokken, voorwerpen en mobs te plaatsen waar je maar wilt. In dit speltype kun je je fantasie gebruiken om epische bouwwerken, steden, werelden en al het andere te bouwen.

Doe mee aan de speurtocht!

Vanaf update 1.31 kun je met je vrienden meedoen aan online multiplayer en de speurtocht voltooien om alle 10 voorwerpen in 8 minuten te vinden, voordat iemand anders dat doet!

Meer spellen zoals deze

Je kunt onze Sandbox en Minecraft spellen bekijken voor meer. Vergelijkbare titels zijn Paper Minecraft, een ander 2D Minecraft-spel. Er zijn ook meer actiegerichte titels zoals Voxiom en WorldZ die erg populair zijn.

Kenmerken

  • Overlevings- en creatieve modus
  • Speel online in speurtocht!
  • Sla je levels en creaties op
  • Grenzeloze mogelijkheden voor creatie en ontwerp
  • Eenvoudige besturing, vergelijkbaar met het originele Minecraft

Platform

Mine Blocks werd gelanceerd als een Flash-spel. De HTML5-versie is sinds 2021 beschikbaar en kan zonder plug-ins worden gespeeld!

Ontwikkelaar

Mine Blocks is gemaakt door de indie game- en muziekontwikkelaar Zanzlanz. Dit kleine productiebedrijf heeft een aantal fantastische titels gemaakt, zoals Snowman Slide, Deseeder en de populaire opvolgers Mine Blocks 2 en Mine Blocks 3.

Laatst bijgewerkt

04 jan 2024

Besturing

  • Beweeg je personage met de WASD toetsen. Sprint door dubbel te tikken op A of D
  • Verzamel grondstoffen door te klikken en vast te houden op nabije blokken of wezens. Gebruik het juiste gereedschap voor de juiste klus
  • Plaats blokken door een blok te kiezen in je Hotbar, en met rechts te klikken op een lege plek in de wereld
  • Open je inventaris door op E te drukken. Hier kun je voorwerpen maken en pantsers uitrusten
  • Gebruik een voorwerp of eet voedsel door het voorwerp in je Hotbar te selecteren en met rechts te klikken en vast te houden. Je kunt je besturing herzien en veranderen in het instellingenmenu

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie