Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Mine Blocks

Beoordeling:
9,1
(143.203 stemmen)
Ontwikkelaar:
Zanzlanz
Gepubliceerd:
december 2021
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)

Mine Blocks is een 2D Minecraft fan spel oorspronkelijk uitgebracht in Flash. Je kunt het spel nu opnieuw spelen omdat het is herbouwd in HTML5. Verken, knutsel en creëer een wereld naar je eigen verbeelding in deze open-wereld speeltuin!

Spelmodi

Mine Blocks heeft veel kenmerken gemeen met Minecraft, waaronder de coole korrelige visuele stijl. Maar het spel voegt ook geheel nieuwe ideeën toe. Er zijn twee speltypen in Mine Blocks: overleven en creatief.

Overleven

Verzamel verschillende materialen om onderdak, wapens en voedsel te maken. De materialen worden gecombineerd met andere om nieuwe voorwerpen te maken. Gebruik bijvoorbeeld hout en steen om een houten bijl te maken. Zie de recepten op de officiële wiki voor meer. Beschutting en wapens zijn nodig om vijandige mobs zoals creepers, spinnen en zombies te bestrijden.

Creatief

De creatieve modus is een zandbak waarin je vrij kunt rondzwerven en onbeperkte middelen tot je beschikking hebt. Je verliest geen gezondheid en gaat niet dood, en je kunt over de kaart vliegen door dubbel op 'W' of 'Space' te tikken om blokken, voorwerpen en mannetjes te plaatsen waar je maar wilt. In dit speltype kun je je fantasie gebruiken om epische bouwwerken, steden, werelden en al het andere te bouwen.

Meer spelletjes zoals dit

Je kunt onze Sandbox en Minecraft games bekijken voor meer. Vergelijkbare titels zijn Paper Minecraft wat een ander 2D Minecraft spel is. Er zijn ook meer actie-gecentreerde titels zoals Voxiom en WorldZ die erg populair zijn.

Kenmerken

  • Twee spelstanden - overleven en creatief
  • Bewaar je levels en creaties
  • Onbegrensde mogelijkheden voor creatie en ontwerp
  • Eenvoudige besturing, vergelijkbaar met het originele Minecraft

Platform

Mine Blocks werd gelanceerd als een Flash-spel. De HTML5-versie is sinds 2021 beschikbaar en kan zonder plug-ins worden gespeeld!

Ontwikkelaar

Mine Blocks is gemaakt door de indie game- en muziekontwikkelaar Zanzlanz. Dit kleine productiebedrijf heeft een aantal fantastische titels gemaakt zoals Snowman Slide, Deseeder, en het populaire vervolg, Mine Blocks 2 en Mine Blocks 3.

Besturing

  • Beweeg je personage met de WASD toetsen. Sprint door dubbel te tikken op A of D
  • Verzamel grondstoffen door te klikken en vast te houden op nabije blokken of wezens. Gebruik het juiste gereedschap voor de juiste klus
  • Plaats blokken door een blok te kiezen in je Hotbar, en met rechts te klikken op een lege plek in de wereld
  • Open je inventaris door op E te drukken. Hier kun je voorwerpen maken en pantsers uitrusten
  • Gebruik een voorwerp of eet voedsel door het voorwerp in je Hotbar te selecteren en met rechts te klikken en vast te houden. Je kunt je besturing herzien en veranderen in het instellingenmenu
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie