Logo CrazyGames.nl

Mad Town Andreas: Mafia Storie

Beoordeling:
8,8
(67.473 stemmen)
Ontwikkelaar:
Extreme Games
Gepubliceerd:
juni 2020
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Mad Town Andreas: Mafia Storie is een geweldig gangsterspel! Als je van een online game als GTA San Andreas houdt, zul je zeker genieten van deze titel. Je begint als een niemand in deze grote stad en je moet wapens kopen en je een weg naar succes banen. Je doel is simpel: je reputatie opbouwen, door de stad rijden in een gestolen auto en proberen zoveel mogelijk geld te verdienen door verschillende taken uit te voeren.

Deze titel combineert verschillende spelsoorten samen - autogames, schietspellen en maffia-imperiumspellen bijvoorbeeld. Je kunt zoveel plezier hebben en de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is volledig aan jou hoe je handelt - je kunt meedogenloos zijn en gruwelijke misdaden plegen als je dat wilt. Als alternatief kunt u het eenvoudig houden en gewoon een gestolen auto besturen en beveiligingsrackets ondernemen - de keuze is aan u.

Het verhaal van de stadsmaffia is ook interessant - je kunt strijden om positie tegen andere criminele meesterbreinen en ze proberen neer te halen als je dat wilt. Vergeet niet om gekke stadjes te spelen in deze stad. Tijdens het spelen zul je je eigen pad vinden en je eigen keuzes maken. Je kunt eindeloos veel plezier beleven en de levensduur van dit spel is fantastisch.

Ten slotte zijn de graphics van dit spel ook fantastisch. Het stadsbeeld ziet er geweldig uit en je voelt je echt ondergedompeld in het spel terwijl je aan het rijden bent en je taken voltooit. Als je van Grand Theft Auto-achtige games houdt, dan is Mad Town Andreas een perfecte keuze. Waarom creëer je niet je eigen maffia-verhaal en probeer je vandaag de meest beruchte persoon in de stad te worden?

Datum van publicatie

December 2018 (Android). Maart 2019 (WebGL) en is in juni 2020 bijgewerkt met een nieuwe verhaallijn.

Ontwikkelaar

Mad Town Andreas: Mafia Stories is ontwikkeld door Extreme Games, dezelfde ontwikkelaar die Project Grand Auto Town heeft gemaakt .

Platform

webbrowser
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie