Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Hobo

Beoordeling:
9,1
(46.876 stemmen)
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Hobo is de eerste vechtspel in de Hobo serie. Ga willekeurig de straten rond en begin gevechten met behulp van verschillende combo moves. Gebruik je lage sociaal-economische status als wapen door te slaan en te kotsen op iedereen die je in de weg staat.

Wraak op zwervers invoeren

Loop door de stad en begin lukraak gevechten met voetgangers en andere daklozen. Sommigen zullen je eerst proberen aan te vallen, anderen zullen mensen zijn die zich met hun eigen zaken bemoeien, en je zult ze als een echt gestoord iemand moeten achtervolgen.

Speel nieuwe combo's vrij

Naarmate je door elk deel van de stad komt, speel je nieuwe & weerzinwekkende combo's vrij om aan verschillende voetgangers toe te brengen. Je kunt slaan, schoppen, spugen, kotsen, en nog veel meer bewegingen die te walgelijk zijn om op te noemen. Je zult het spel moeten spelen om erachter te komen!

Gebruik de omgeving in je voordeel en raap bakken en flessen op om in de strijd te gebruiken. Het spel wordt moeilijker naarmate je vordert, en er is een eindbaasfinale. Je kunt de moeilijkheidsgraad verhogen als het te gemakkelijk is.

Meer nostalgische spelletjes

Hobo is een klassieker Flash spel dat oorspronkelijk in 2008 uitkwam. Het is het soort spel dat je niet vaak ziet in de moderne tijd, in die zin dat je rondgaat als een dakloze die iedereen aanvalt. Andere nostalgische titels van rond 2008 en nog eerder zijn o.a. Motherload en Papa's Burgeria.

Kenmerken

  • Begin een gevecht met iedereen die je ziet
  • Stel de moeilijkheidsgraad in op een geschikt niveau
  • Speel nieuwe combo's vrij naarmate je vordert
  • Geniet van de Flash spelnostalgie

Release Date

oktober 2008

Platform

  • Webbrowser

Besturing

Sla met A, raap voorwerpen op met A, schop met S, beweeg met de pijltjestoetsen, ren door dubbel te tikken op de linker-/rechterpijltjestoets.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie