Happy Glass

25.052
beoordelingen
8,9

Happy Glass is een leuk puzzelspel met een leeg glas dat moet worden gevuld. Zoek uit hoe je het water in het glas krijgt door lijnen te trekken en maak het glas weer blij. Hoe minder je trekt, hoe hoger je score.

Hoe te spelen

Trek lijnen om een pad te creëren waardoor het water het glas kan bereiken. De lijn moet worden ondersteund om op zijn plaats te blijven. Er is een beperkte hoeveelheid water, dus je moet ervoor zorgen dat er genoeg water in het glas gaat om het niveau te voltooien!

Er is een limiet aan hoeveel van een lijn je kunt tekenen. In de balk bovenaan het scherm kun je zien hoeveel je nog over hebt. Er zijn ook 3 delen van de balk die aangeven hoeveel sterren je aan het einde krijgt. Hoe minder je tekent, hoe beter.

Happy Glass zet je aan het denken met nieuwe uitdagende elementen die je tegenkomt naarmate je verder komt. Je zult je logische en creatieve vaardigheden moeten gebruiken om het glas weer blij te maken.

Meer spellen zoals deze

Er zijn er nog veel meer denkspelletjes en logische spellen te kiezen bij SpeelSpelletjes. Andere spellen waarbij items van A naar B worden gebracht, zijn onder meer: Burning Man 2, Wake Up The Box en Cola Mint Explosion.

Functies

  • Leuk puzzelspel met een eenvoudig doel
  • Teken vrijuit om een uniek pad voor het water te creëren
  • 100 uitdagende levels om te spelen (sleep de levels om meer te laten zien)
  • Speel gratis op desktop en mobiele apparaten

Datum van publicatie

Happy Glass werd in eerste instantie uitgebracht in augustus 2018. De onlineversie is sinds september 2018 beschikbaar.

Ontwikkelaar

Happy Glass is ontwikkeld door Royale Gamers.

Platformen

  • webbrowser
  • Android
  • iOS

Walkthrough

Besturingselementen

Sleep de linkermuisknop om een lijn te trekken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie