Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Draw Crash Race

Beoordeling:
9,3
(71.878 stemmen)
Ontwikkelaar:
Andrey Melnikov
Gepubliceerd:
juni 2023
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android
Classificatie:

Draw Crash Race is een casual game waarin je je eigen voertuig tekent en ermee racet in 3D. Gebruik je tekenvaardigheden om een stevige en snelle motor te bouwen en de circuits op te gaan. De races zijn gevuld met allerlei obstakels die je moet ontwijken.

Hoe speel ik?

Neem het op tegen andere racers terwijl je over circuits vol hindernissen navigeert. Gebruik je tekenvaardigheden om een stevige auto te maken door de wielen te verbinden met de stoel van de piloot en iets extra's toe te voegen voor de aerodynamica!

Bereid je voor op races met hoge snelheden, maar wees voorzichtig! Je wireframe-auto is erg kwetsbaar en kan snel kapot gaan. Teken je auto met precisie en zet je schrap voor spannende momenten terwijl je uitdagende circuits verovert in Draw Crash Race!

Meer spellen zoals dit

Bekijk meer van onze teken spelletjes voor meer spellen die in de lijn liggen van Draw Crash Race! Car Drawing is een vergelijkbare titel waarin je auto's tekent en over obstakels rijdt. Je kunt ook de banen tekenen in het klassieke Line Rider!

Verschijningsdatum

  • Oktober 2022 (Android)
  • Juni 2023 (WebGL)

Ontwikkelaar

Andrey Melnikov heeft dit spel ontwikkeld.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android

Laatst bijgewerkt

07 jul 2023

Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie