Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Car Drawing Game

Beoordeling:
8,8
(113.071 stemmen)
Gepubliceerd:
juli 2019
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Teken een auto met één lijn en bereik met succes de finish. In het Auto Teken Spel gaat het erom een auto te tekenen om de obstakels in elk level te overwinnen. Teken je mafste auto en kijk of hij de test doorstaat!

Hoe te spelen

Wees creatief

Gebruik je creativiteit om te bedenken hoe je met één lijn de hindernissen kunt overwinnen. Als je bij je eerste poging de finish bereikt, krijg je een gouden medaille! Hoe meer pogingen je echter nodig hebt om het level te voltooien, hoe lager je prijs is.

Denk goed na

In het Auto Teken Spel kun je maar één lijn tekenen, dus zorg ervoor dat je goed nadenkt over je aanpak voordat je gaat tekenen. Je kunt elke gewenste vorm tekenen binnen de inktlimiet. Als je echt vastzit, kun je de hintoptie bovenaan gebruiken.

Snelheidsverhoging

De wielen verschijnen steeds aan het begin en einde van je lijn. Kijk of je de glimmende bal kunt vangen om een snelheidsboost te krijgen!

Meer spellen

One Line is nog zo'n geweldige one-line tekenspel waar je lijnen trekt om te voorkomen dat iemand wordt aangevallen. Bouncy Egg en Happy Glass zijn twee andere puzzelspellen waarin je lijnen trekt om een puzzel op te lossen.

Verschijningsdatum

Juli 2019

Ontwikkelaar

Het spel is gemaakt door Mathias Geisler. Je kunt het spel ook bekijken hier.

Platform

Webbrowser

Besturing

Sleep de linkermuisknop om te tekenen.

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie