Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Grandfather Road Chase: Shooter

Beoordeling:
8,7
(21.270 stemmen)
Ontwikkelaar:
Square Dino
Gepubliceerd:
juni 2024
Laatst bijgewerkt:
juli 2024
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Grandfather Road Chase Realistic Shooter is een adrenalinepompend schietspel dat je uitdaagt om te ontsnappen aan meedogenloze achtervolgingen met behulp van verschillende wapens die je tijdens het spel verkrijgt.

Hoe speel ik Grandfather Road Chase Realistic Shooter?

Je zit achterin een open vrachtwagen met een ervaren chauffeur die zo snel mogelijk rijdt om vijandelijk vuur te ontwijken langs lange stukken open weg. Je kunt je nergens verstoppen; je hebt alleen je moed en je doel. Dit first-person shooter-spel biedt realistische beelden tijdens een achtervolging op hoge snelheid met jou als doelwit.

Het spel wordt gespeeld door de ogen van de schutter en de verschillende levels; je hebt de taak om alle auto's neer te schieten die je achtervolgen. Lukt het jou om de auto's die je inhalen neer te schieten of zit je stil terwijl ze in jouw richting mikken?

Wat zijn mijn wapens?

Je hebt dan wel een zwakke auto, maar je hebt geen gebrek aan arsenaal. Je kunt AK47's, miniguns, vlammenwerpers en nog veel meer gebruiken om vijanden neer te schieten, maar je krijgt dit volledige arsenaal niet meteen. Je verdient het met beloningen, die je kunt gebruiken om nieuwe wapens te kopen.

Voltooi meer dan 50 unieke levels, speel biomes en locaties vrij en versla alle eindbazen om de ultieme road madness te ervaren!

Tip

Als je niet richt en vuurt, blijf je waarschijnlijk veilig omdat het vuur van de tegenstander gemakkelijk ontweken kan worden. De sleutel tot plezier met het spel is om je wapens te upgraden als je er genoeg voor hebt verdiend. Het wisselen tussen wapens voegt een laag complexiteit en spanning toe aan het spel.

Meer spellen zoals

Bekijk onze categorie Schieten om te genieten van vergelijkbare games en populaire titels zoals Left 4 Dead te vinden. Misschien vind je het populaire FPS Io spel Deadshot ook leuk.

Verschijningsdatum

Juni 2024

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Laatst bijgewerkt

02 jul 2024

Besturing

  • Linkermuisknop om te richten, er wordt automatisch geschoten.
  • 1,2,3 om van wapen te wisselen
  • R om te herladen

Video van het spel

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie