Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Forward Assault Remix

Beoordeling:
8,9
(516.661 stemmen)
Ontwikkelaar:
Blayze Games
Gepubliceerd:
december 2019
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Classificatie:
Wiki pagina's:

Doe mee aan de strijd in Forward Assault Remix. Forward Assault is een first-person shooter van de makers van Bullet Force . Het is een geweldig 3D-schietspel met een zeer tactische gameplay.

Word de leider van een legerteam en bereid je voor om je vijanden neer te halen. Rennen, verbergen, afleiden, richten, schieten en doden. Je kunt maar beter een goed en grondig plan hebben om je team de strijd te laten winnen.

Bij het starten van een wedstrijd ben je gewapend met een Glock-pistool en een gevechtsmes. Je verdient geld door vijanden te doden en wedstrijden te winnen. Gebruik dit geld om nieuwe wapens te kopen om je overlevingskansen te verbeteren. Wapenklassen omvatten pistolen, aanvalsgeweren en jachtgeweren om er maar een paar te noemen.

Spannende teamgebaseerde gevechten

De gameplay is realistisch - beweeg over de verschillende kaarten en probeer het vijandelijke team te elimineren. Beweeg voorzichtig en gebruik de verschillende objecten die beschikbaar zijn als dekking. Als je simpelweg hals over kop de vuurgevechten oplaadt, zul je het niet lang volhouden! Stealth, zorgvuldige bewegingen en teamwork staan centraal.

Elke gevechtsronde gebruikt een laatste-man-staande methode. Als je eenmaal bent gedood, moet je de wedstrijd uitzitten tot de volgende ronde begint. Daarom is teamwork belangrijk in Forward Assault Remix. Dat gezegd hebbende, zou je de laatste speler kunnen zijn die nog overeind staat en toch het hele vijandelijke team uitschakelen!

Als je houdt van klassieke first-person-shooter-spellen zoals Counter-Strike en Call of Duty, zul je ook genieten van deze snelle strategische gevechtstitel!

Datum van publicatie

Forward Assault werd in eerste instantie gepubliceerd als Android-app in juni 2017 en iOS-app in september 2017. De WebGL-versie met de naam Forward Assault Remix is beschikbaar sinds december 2019 .

Ontwikkelaar

Dit spel is gemaakt door Blayze Games.

Platforms

  • webbrowser
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

03 dec 2022

Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie