Logo CrazyGames.nl
background

Fisherman Life

25.205
beoordelingen
9,4

Fisherman life is een casual vis simulatie spel. Verken de wateren voor verschillende vissoorten en verkoop ze om je eilandparadijs uit te breiden!

Kenmerken

Vang vis en verkoop ze

Zwem rond en vang alle vissen tot je stapel compleet is. Lever je stapel vissen af bij de eilandmarkt en verkoop ze voor gouden munten. Je kunt het geld dat je verdient gebruiken om je eiland uit te breiden en verschillende upgrades te kopen!

Upgrade je boot en verken

Upgrade alles, van je viscapaciteit tot de kracht van je vissers. Het verhogen van de kracht zal je in staat stellen om meer waardevolle vis te vangen en uiteindelijk genoeg geld te verdienen om nieuwe wateren te bereiken. Je zult er exotische nieuwe soorten en waardevolle schaaldieren vinden!

Bouw uw eiland

Bouw een paradijselijk eiland dat afhankelijk is van de visserij om de economie te laten bloeien. Als je genoeg geld verdient, kun je nieuwe stukken land kopen om je dorp en economie uit te breiden. Zo kun je bijvoorbeeld grotere boten, lokale vissers, nieuwe markten en meer vrijspelen door simpelweg nieuwe stukken land te kopen!

Meer spelletjes zoals dit

Voor een ander verslavend casual spel, kijk eens naar Adventure Miner van dezelfde spelontwikkelaar. Andere leuke casual games omvatten CyberDino en Mergest Kingdom. Hide N Seek is ook een populair en leuk simulatiespel dat de moeite waard is om uit te proberen!

Release datum

  • Oktober 2021 (Android en iOS)
  • Februari 2022 (WebGL)

Ontwikkelaar

Izyplay Game Studio heeft dit spel ontwikkeld.

Platforms

  • Webbrowser
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

23 mei 2022

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen = bewegen
  • Links-klikken = interactie met de toetsen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie