Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Favorite Puzzles

Beoordeling:
8,8
(18.950 stemmen)
Ontwikkelaar:
RAD BROTHERS
Gepubliceerd:
juli 2023
Laatst bijgewerkt:
februari 2024
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Favorite Puzzles is een gratis legpuzzelspel met een ruime keuze aan prachtige afbeeldingen voor iedereen. Geniet van een reeks flexibele opties voor de perfecte puzzelervaring en voeg je eigen foto's toe om er een nieuwe puzzel van te maken. Doe mee aan de klassementen en kom terug voor dagelijkse puzzels en beloningen!

Hoe speel ik?

Kies je foto's

Er zijn verschillende puzzelsets om te spelen. Bouw een prachtig tafereel in het natuurpakket, schattige kiekjes in het kattenpakket en nog veel meer. Er zijn 49 puzzelpakketten om te spelen. De meeste zijn gratis toegankelijk, maar voor een paar heb je smaragden nodig om ze vrij te spelen.

Je kunt ook je eigen foto's omtoveren tot een puzzel! Klik gewoon op "maken" en upload een afbeelding van je bureaublad om te beginnen.

Puzzels spelen zoals jij wilt

Favorite Puzzles heeft veel aanpassingsopties om je te helpen de perfecte puzzel te vinden. Je kunt kiezen met hoeveel stukjes je wilt spelen, tot wel 600 stukjes. Stel de vorm van je stukjes in en voeg rotatie toe voor extra moeilijkheid. Door meer stukjes en rotatie toe te voegen, krijg je meer smaragden voor het voltooien van de puzzel.

Begin met het oplossen van je puzzel

Favorite Puzzles is een zeer intuïtief puzzelspel met een tutorial om je door je eerste puzzel te leiden. Als je vastzit, kun je verschillende hints gebruiken, de voorbeeldafbeelding laten zien als referentie en meer. Ga naar de instellingen om een raster en verschillende andere handige opties toe te voegen. Kom terug naar Favorite Puzzles voor je gratis dagelijkse puzzel en cadeau.

Speel verschillende prestaties vrij

Er zijn 53 prestaties om vrij te spelen. Los nog meer uitdagende puzzels op om zeldzame en legendarische prestaties te behalen. Alle puzzels die je hebt voltooid staan onder "mijn puzzels", wat een prijzenkast is van je prestaties. Doe mee aan het wekelijkse toernooi en sta bovenaan het klassement voor prijzen!

Meer spellen zoals dit

Als je graag puzzels oplost, zijn er nog honderden andere puzzelspellen om te spelen. Kijk eens naar Microsoft Jigsaw voor een vergelijkbare titel. Andere populaire puzzelspellen zijn Mahjongg en Word Wipe.

Verschijningsdatum

  • Juni 2023 (Android)
  • Juli 2023 (iOS en HTML5)

Ontwikkelaar

Favorite Puzzles is ontwikkeld door RAD BROTHERS.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Laatst bijgewerkt

22 feb 2024

Besturing

Bureaublad

Sleep de linkermuisknop om het puzzelelement te pakken en te verplaatsen, gebruik het muiswiel om in of uit te zoomen en scroll door de invoer van de elementen.

Mobiel

Gebruik je vingers om elementen te verplaatsen en het scherm te schalen

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie