Eliatopia

8.847
beoordelingen
9,0

Eliatopia is een browser gebaseerd online RPG-spel dat zich afspeelt in de buitenaardse wereld van Eliatopia. Je bent naar deze wereld gestuurd op een missie om nieuw leven te ontdekken. Kies uit een van de vier klassen en bouw de vaardigheden van je personage op in deze fantastische isometrische RPG!

Functies

Keuze uit verschillende lessen

Er zijn vier klassen in Eliatopia. Deze klassen zijn krijger, boogschutter, tovenaar en schutter. Elke klasse heeft zijn eigen kernvaardigheid die je kunt verbeteren naarmate je verder komt in het spel. Wanneer je je klas kiest, kun je hun uiterlijk aanpassen voor een unieke stijl.

Koop nieuwe uitrusting en verbeter je vaardigheden

Naarmate je verder komt in het spel en vecht in buitenaardse gevechten, verdien je XP en ga je een level omhoog; vind buit en munten om nieuwe uitrusting te kopen en verbeter de statistieken van je personage in de vaardighedenboom. Uitrusting geeft je extra defensieve en offensieve kracht, evenals een aparte uitstraling.

Vecht tegen allerlei buitenaardse wezens

Er zijn veel buitenaardse wezens en nieuwsgierige wezens om te vechten op de planeet Eliatopia. Ze worden moeilijker te verslaan naarmate je door het spel beweegt, daarom moet je een level omhooggaan en de juiste uitrusting krijgen terwijl je door deze uitgestrekte planeet blijft zwerven.

Ruil, werk samen en vecht met vrienden

Eliatopia is een online RPG-spel met geweldige spelersinteracties en een sociaal systeem zodat je in contact kunt blijven met vrienden. Je kunt ruilen met andere spelers en ook tegen ze vechten in PvP.

Meer spellen zoals deze

Blader door onze RPG-games voor meer uitstekende browsergebaseerde RPG-titels. Populaire keuzes in die categorie zijn onder meer: Shakes and Fidget, Dynamons World, en Warlands.

Datum van publicatie

april 2020

Ontwikkelaar

Eliatopia is gemaakt door Robby Scherer.

Platformen

  • webbrowser
  • Android

Walkthrough

Besturing

  • Bewegen: WASD of pijltjestoetsen
  • Springen: spatiebalk
  • Aanval: linkermuisknop of C
  • Voorwerpen oprapen: E
  • Interactie: V
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie