Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Electric Man

Beoordeling:
8,8
(72.446 stemmen)
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Electric Man is een geweldig stickman vecht-spel waarin je moet vechten tegen een reeks tegenstanders met een keuze aan verschillende box- en stampcombo's. Voordat je aan het spel begint, kan je de naam en kleur van je stickman kiezen, en ook de moeilijkheidsgraad (makkelijk, normaal of pro). Eens je je karakter gekozen hebt kan je een tutorial voltooien die je de basismechanismen van het spel en de bewegingen toont.

Tijdens elk gevecht kom je een reeks verschillende vijanden tegen en moet je je bewegingscombo's gebruiken om ze te verslaan! Je kan drie verschillende snelle bewegingen gebruiken (A, S & D) en ook drie krachtige slow motion bewegingen (Q, W & E). De bewegingen veranderen, afhankelijk van of je beweegt en hoe je tegenover je vijand staat. De varií«teit van de bewegingen is fantastisch en je karakter kan grote schade uitdelen! De slow motion bewegingen gebruiken je batterij op die over tijd regenereert, gebruik deze bewegingen dus verstandig. Terwijl je vooruitgang maakt zullen de vijanden sterker en sterker worden en moet je snel en vaardig vechten om te overwinnen! Kan jij elk niveau voltooien en de ultieme stickman-vechter creí«ren?

Ontwikkelaar

Electric Man is gecreí«erd door ontwikkelaar Damien Clarke die ook andere opwindende spellen zoals Bloxorz heeft gecreí«erd.

Kenmerken

  • Grote reeks verschillende bewegingen
  • Leuke stickman spelervaring
  • Drie verschillende moeilijkheidsgraden

Bediening

  • Pijltjestoetsen om je karakter te besturen
  • Snelle bewegingen: A, S, D
  • Slow Motion bewegingen: Q, W, E
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie