Bloxorz

3.125
beoordelingen
8,5

Kun jij de logica van Bloxorz onder de knie krijgen? Bloxorz is een verslavend puzzelspel dat je logica en geduld op de proef stelt. Het doel van het spel is simpel: je moet het blok in het gat richten. Met in totaal 33 levels heeft dit spel een geweldige speelbaarheid en zal het je hersenen echt testen.

Met behulp van de pijltjestoetsen op het toetsenbord moet je het blok over het level verplaatsen en in het gat plaatsen - dit lijkt misschien eenvoudig, maar je moet rekening houden met de positie van het blok, de obstakels voor je en de positie van het gat.

Pas op dat u niet van de rand van het level valt, anders moet u vanaf het begin beginnen. Zorg er bovendien voor dat u uw blok zorgvuldig plaatst, want het past slechts op één bepaalde manier in het gat.

Naarmate de niveaus vorderen, zul je een verscheidenheid aan obstakels tegenkomen, waaronder bruggen die een schakelaar vereisen om te activeren en tegels die verdwijnen als je erop landt. Kun jij alle 33 levels voltooien en de blokken onder de knie krijgen?

Ontwikkelaar

Bloxorz is gemaakt door Damien Clarke van DX Interactive.

Walkthrough

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie