Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Dumb Ways to Die 2

Beoordeling:
8,7
(25.774 stemmen)
Gepubliceerd:
april 2019
Laatst bijgewerkt:
april 2023
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Classificatie:
Wiki pagina's:

Dumb Ways to Die 2 is het eerste vervolg op de iconische game Dumb Ways to Die . Doe mee aan verschillende lastige uitdagingen en probeer niet dood te gaan! Deze willekeurige opdrachten zullen je reflexen op de proef stellen, dus wees altijd alert.

Hoe te spelen

Denk snel om de uitdagingen te voltooien

Er zijn veel Dumb Ways to Die in Dumb Ways to Die 2. Je kunt worden overreden door een auto of worden opgegeten door een haai. Het is echter de bedoeling dat je de uitdagingen zo lang mogelijk overleeft en de meeste punten scoort. Ga een van de fatale attracties op de kaart binnen en bereid je voor om te overleven door snel te denken en slim te zijn.

Haal de hoogst mogelijke score

Bij de meeste uitdagingen moet je snel actie ondernemen en naarmate je er meer succesvol weet te voltooien, gaat de timer nog sneller. Elke keer dat je sterft, spat je schattige mannetje dood en verlies je een van de drie levens die je kreeg toen je aan de uitdaging begon. Na afloop krijg je een totaalscore en een waardering van 3 sterren.

Verdien tickets om uit te geven

Als je het goed doet in de uitdagingen, kun je tickets verdienen om mee te doen aan het Domste van het Domste-evenement, waar je nieuwe personages kunt vrijspelen. Je kunt deze tickets ook verdienen door prestaties te voltooien.

Over het spel

Dumb Ways to Die is een gameserie die de wereld veroverde nadat het oorspronkelijk begon als een veiligheidsvideo voor de spoorwegen. Deze geweldige spelserie blijft frustrerend leuke spellen uitbrengen vol willekeurige dodelijke uitdagingen die je vaak op het verkeerde been zetten als je niet snel denkt.

Meer van dit soort spellen

Als je Dumb Ways to Die 2 eenmaal onder de knie hebt, ga dan naar een paar van onze lol-spellen voor meer amusement. Je vindt andere topgames om te spelen, zoals House of Hazards en de klassieker Infiltrating the Airship.

Kenmerken

  • Verschillende gebieden met unieke uitdagingen
  • Hoge scores voor elk gebied dat je speelt
  • Prestaties om gratis kaartjes te verdienen
  • Verschillende domme manieren om dood te gaan!

Verschijningsdatum

  • November 2014 (iOS)
  • December 2014 (Android)
  • April 2019 (HTML5)

Ontwikkelaar

Dumb Ways to Die 2: The Games is gemaakt door Metro Trains.

Platformen

  • Webbrowser (desktop en mobiel)
  • Android
  • iOS

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om te spelen.

Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie