Duck Life: Space

23.485
beoordelingen
9,1
Duck Life: Space is een eend race spel met een galactisch verhaal en thema. Een buitenaards wezen uit de ruimte heeft je trofee gestolen en je moet op een zoektocht door de ruimte gaan om hem terug te krijgen! Geniet onderweg van een overvloed aan nieuwe minigames en races.

spelinstructies

Verbeter je vaardigheden

Net als in de vorige Duck Life spellen kun je de vlieg-, ren-, zwem-, en springvaardigheden van je eend trainen. Maar in Duck Life: Space, heb je ook een extra vaardigheid - intelligentie.

Voltooi quests

Doorkruis het heelal door races en minigames te voltooien om je wereldkampioenstrofee op te eisen. Elke exotische nieuwe wereld die je betreedt, biedt een scala aan nieuwe uitdagingen. Als je de eendenrace op die planeet hebt gewonnen, ben je een stap dichter bij het opeisen van wat van jou is als je naar de volgende bestemming vliegt.

Spullen kopen

Je kunt meer eenden aan je team toevoegen door ze in de winkel te kopen, zodat je een elitevloot van fanatieke eendenracers kunt samenstellen. Naast nieuwe eenden kun je ook kleding, hoeden en kapsels kopen om ervoor te zorgen dat je er modieus en competent uitziet.

Meer Duck Life-spellen

Als je een vreemde bent in de Duck Life-serie zijn er nog veel meer Duck Life-spellen. Je kunt beginnen met het originele Duck Life of een van de latere titels uitproberen, zoals Duck Life 4 .

Kenmerken

  • Zes planeten met unieke buitenaardse eendensoorten
  • Zes vaardigheden om onder de knie te krijgen - 24 minigames om ze te trainen
  • Stijl je eendenploeg met hoeden, kapsels en kleding
  • Betoverende muziek om de etherische aard van het universum te begeleiden

Platformen

Duck Life: Space kan online gespeeld worden op SpeelSpelletjes.nl en via mobiele apps.

Ontwikkelaar

Wix-Games

Walkthrough

Bediening voor lopen

Linkermuisknop om van kant te wisselen

Bediening voor zwemmen

Pijltjestoetsen om te zwemmen

Bediening voor vliegen

Linker- en rechterpijltjestoets om te bewegen
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie