Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Derby Crash 3

Beoordeling:
9,3
(157.218 stemmen)
Ontwikkelaar:
Roberto Mulas
Gepubliceerd:
februari 2020
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Derby Crash 3 is een racespel en is uitgegroeid tot een populaire titel voor slopers! Het derde hoofdstuk van de serie gaat over de typologie van de beroemde rallyauto, Derby Crash. De vernieuwde graphics zijn veel realistischer dankzij het grote speelveld met een open horizon waar je door de verschillende secundaire straten kunt scheuren en een machtige tank kunt besturen!

Hoe speel ik Derby Crash 3?

Net als bij de vorige versies van dit racespel krijg je de vrije hand om de prachtige open wereld te verkennen en je rijvaardigheid te testen. Het hoofddoel van demolitie derby's is om je auto kapot te rijden en chaos te veroorzaken - dat kan in dit prachtige spel!

Realistische besturing en besturing

Deze game biedt gebruikers een realistische rijervaring. De auto's zien er prachtig uit en de open wereld is gedetailleerd en weergegeven in prachtige 3D-graphics met behulp van de Unity-game-engine. Bovendien is de besturing eenvoudig te leren: gebruik de WASD-toetsen om te sturen en gas te geven en de muis om het camerabeeld te veranderen.

Naast deze realistische besturing sturen de auto's uitzonderlijk goed. De besturing is realistisch en de remmen en het stuur reageren snel. Als je eenmaal gewend bent aan de besturing van de auto's, kun je verbluffende drifts en stunts uithalen.

Kies uit een reeks epische voertuigen

Een ander pluspunt van Derby Crash 3 is de reeks coole voertuigen waarin je kunt rijden. Om te beginnen is er een selectie supersnelle sportauto's die zijn gemodelleerd naar moderne auto's zoals Porsches en Ferrari's. Daarnaast kun je in een waanzinnig mooie auto rijden. Daarnaast kun je een geweldige gepantserde doos en een enorme gevechtstank besturen, compleet met werkend kanon!

Welk voertuig je ook kiest, zorg ervoor dat je plezier beleeft aan het rijden en verken elke centimeter van de enorme open wereld. Vergeet niet dat je voertuig tijdens het spelen steeds meer schade oploopt - je kunt slijtage zien aan de carrosserie en het frame. Wees voorzichtig, want het voertuig kan ontploffen!

Veel plezier en verbeter je sloop-derby rijvaardigheid vandaag nog in de derde aflevering van dit geweldige racespel!

Meer spellen zoals dit

Enkele van de populairste speltitels vind je in onze categorie Rijspellen. Voor meer spanning op de weg test je je stuntvaardigheden in driftspellen zoals Drift Boss of Drift Hunters. Schakel je voertuig in voor snelheid op twee wielen met Moto X3M, een hindernissenparcours op een crossmotor met gegarandeerde spanning.

Verschijningsdatum

Februari 2020

Ontwikkelaar

Derby Crash 3 is ontwikkeld door Roberto Mulas, ook bekend als Ciorbyn. Check ook WrongWay, een andere fantastische autogame van hem!

Platform

Webbrowser

Besturing

 • WASD of pijltjestoetsen = rijden
 • Spatiebalk = handrem
 • Enter= uitklappen
 • C = camera veranderen
 • R = repareren
 • T = tijdsbestek
 • Video van het spel

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie