Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Derby Crash 2

Beoordeling:
9,3
(152.379 stemmen)
Ontwikkelaar:
Roberto Mulas
Gepubliceerd:
juni 2019
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Derby Crash 2 is een geweldig 3D-autorijspel. Als je de originele Derby Crash geweldig vond, zul je zeker genieten van dit geweldige vervolg. In game nummer 2 spring je in veel nieuwe destruction derby auto's en monster trucks om schade aan te richten in een open wereld.

Hoe speel ik Derby Crash 2?

Je bent niet beperkt tot racebanen; in plaats daarvan kun je door uitgestrekte woestijnen zwerven en op verkenning gaan in je sloopauto. Voor zover het autospellen betreft, zijn de 3D-graphics van deze titel geweldig - je voelt je ondergedompeld in het spel terwijl je door de prachtige landschappen rijdt.

Wat deze titel zo leuk maakt, zijn de talloze voertuigen die je kunt kiezen. Een spel dat is geïnspireerd op vernietiging heeft natuurlijk een aantal epische voertuigen om in te springen. Je kunt in een reeks prachtige sportwagens rijden. Je kunt ook in een enorme gevechtstank springen. Deze tank heeft een werkende koepel en kanon, en je kunt je vijanden wegschieten in een hagelbui van vernietiging.

Derby Crash 2 bouwt voort op wat de eerste game leuk maakte en voegt meer functies toe, zoals multiplayer-actie voor twee spelers. Vergeet niet om zoveel mogelijk verwoesting aan te richten en probeer de andere coureurs kapot te schieten.

Meer spellen zoals dit

Als je van autospelletjes houdt, zijn er verschillende opties om te ontdekken in onze collectie! Ervaar de spanning van het driften in Drift Hunters, waar precisie en controle de sleutel zijn tot het beheersen van elke bocht. Voor adrenalineverhogende motorstunts biedt Moto X3M uitdagende circuits en op fysica gebaseerde gameplay. Voor een ander soort driftuitdaging test Drift Boss je vaardigheden op het gebied van timing en nauwkeurigheid terwijl je door de bochten glijdt. Doe je gordel om en maak je klaar voor een sensatie.

Verschijningsdatum

Juni 2019, exclusief op CrazyGames.com.

Ontwikkelaar

Derby Crash 2 is gemaakt door Roberto Mulas (Ciorbyn), die ook andere populaire titels heeft gemaakt, zoals SCAR.

Platform

Webbrowser

Besturing

 • WASD of pijl = rijden
 • Spatiebalk = handrem
 • C = camera veranderen
 • Enter = voertuigen resetten
 • R = voertuigen repareren
 • Terraform Besturing

 • WASD = camera bewegen
 • Linkermuisknop (ingedrukt houden) + muisas = camera draaien
 • Linkermuisknop (ingedrukt houden) = vorm terravormer verslepen
 • 1 tot 5 toets = terrein aanpassen
 • Video van het spel

  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie
  Advertentie