Derby Crash 2

121.538
beoordelingen
9,3

Derby Crash 2 is een geweldig 3D autorijspel. Als je de oorspronkelijke Derby Crash leuk vond zul je zeker genieten van dit fantastische vervolg. In dit tweede spel duik je rechtstreeks in een wervelwind van vernietigende derby auto's en monster trucks waar je nog niet eerder in hebt gereden om chaos en verwoesting los te laten op een open wereld.

Je wordt niet gelimiteerd door racebanen; in dit spel kun je met alle vrijheid door grootse woestijnen crossen en op ontdekkingstocht gaan in je eigen verwoestende derby voertuig. Voor een autospel heeft deze titel spectaculaire graphics - je zult je volledig ondergedompeld voelen in het spel terwijl je door de prachtige landschappen manoeuvreert.

Wat deze titel zo fantastisch leuk maakt is het grote aanbod aan voertuigen om uit te kiezen. Zoals natuurlijk ook hoort bij een spel geïnspireerd door vernieling heb je beschikking tot meerdere epische voertuigen waar je in kunt springen. Zo zijn er bijvoorbeeld meerdere prachtige sportauto's waar je in kunt rijden. Daar houdt het echter niet bij op, want als je voorkeur bij een gigantische gevechtstank ligt zal dit spel je ook niet teleurstellen. Deze tank heeft een werkende pantserkoepel en kanon, en geeft je de mogelijkheid om je vijanden van de wereld te blazen in een rookpluim van vernieling.

Derby Crash 2 bouwt verder op wat het eerste spel zo leuk maakte, en voegt zelfs nog meer opties toe zoals een 2-speler actie modus. Vergeet niet om zoveel mogelijk ravage toe te richten als mogelijk en de andere spelers tot kleine stukjes te slaan.

Releasedatum

Het spel is exclusief uitgegeven op SpeelSpelletjes.nl in juni 2019.

Ontwikkelaar

Derby Crash 2 werd gemaakt door Roberto Mulas (Ciorbyn), die ook vele andere populaire titels op zijn naam heeft staan, zoals Scrap Metal 6 en SCAR 3D.

Platform

Webbrowser

Besturing voor tijdens het rijden

  • WASD of pijltjestoetsen = rijden
  • Spatiebalk = handrem
  • C = camerabeeld van het voertuig aanpassen
  • Enter = voertuig resetten
  • R = voertuig repareren

Walkthrough

Instructies voor de terraformer modus (het terrein aanpassen)

  • WASD = camera besturen
  • Linkermuisknop (ingedrukt houden) + muis bewegen = camera draaien
  • Linkermuisknop (ingedrukt houden) = vorm van de grond verslepen
  • Cijfertoetsen van 1 tot en met 5 = terrein aanpassen
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie