Logo CrazyGames.nl
16.067
beoordelingen
8,8

Dinosaur Game is een eenvoudig T-Rex loopspel waarin je zo lang mogelijk obstakels ontwijkt. Dit Dino Game werd oorspronkelijk in 2014 in Google Chrome ingebouwd, waar het zonder internetverbinding gespeeld kon worden.

Hoe te spelen

Druk op de spatiebalk om te beginnen met bewegen. Klik op de spatiebalk om over obstakels te springen. De snelheid neemt toe naarmate je verder komt, dus dat moet je meenemen in je sprongen. Je komt ook vogels tegen - probeer niet over de hoogst vliegende vogel te springen.

Over het originele Dino-spel

Het oorspronkelijke Dino Game werd in 2014 gemaakt door Google UX-ontwikkelaars Sebastien Gabriel, Alan Bettes en Edward Jung. Het spel is ingebouwd in Google Chrome en verschijnt als een foutpagina wanneer de webbrowser offline is. Het Chrome Dinosaurus spel heeft wijdverbreide erkenning gekregen, waarbij de makers in 2018 onthulden dat het ongeveer 270 miljoen keer per maand werd gespeeld.

Een dinosaurusspel met vele namen

Het spel is ook algemeen bekend als T-Rex Runner, Chrome Dino en Dino Run, naast vele andere titels.

Meer van dit soort spellen

Andere populaire hardloopspelletjes omvatten Tomb Runner, Run 3, en Bike Blast. Blader door onze dinosaurus spelletjes voor meer titels met prehistorische reuzen.

Ontwikkelaar

Dinosaur Game werd in 2014 gemaakt door het Google UX team.

Kenmerken

  • Eindeloos loopspel met een T-Rex
  • Populair webspel gemaakt door Google
  • Zijwaarts scrollende cameraweergave
  • 2D 8-bit afbeeldingen

Platforms

Webbrowser (desktop en mobiele apparaten)

FAQ

Wat is de hoogste score op het Dinosaurusspel?

De hoogste score is 99999, daarna wordt de score op 0 gezet.

Waarom zit er een dinosaurus in Google Chrome?

Het dinosaurusspel werd toegevoegd aan Chrome voor gebruikers om te spelen zonder internetverbinding. Het dinosaurusthema is bedoeld als een humoristische verwijzing naar de functie van het spel om offline te werken, en suggereert dat het hebben van geen internet is als de "prehistorische tijden."

Besturing

  • Spatie of pijl omhoog = springen
  • Pijl omlaag = bukken
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie