Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Burnin' Rubber Crash n' Burn

Beoordeling:
9,0
(19.381 stemmen)
Ontwikkelaar:
XformGames
Gepubliceerd:
januari 2022
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Burnin' Rubber Crash n' Burn is een episch racespel waarin het doel is om een totale slachting aan te richten in de straten. Blaas alles op wat je ziet, speel nieuwe voertuigen vrij en bouw de ultieme sloopmachine op 4 wielen.

Kenmerken

Zet de straten in lichterlaaie

Ga de straat op in een auto die is uitgerust voor vernietiging en schiet alles aan flarden. Elke ronde krijg je een nieuwe missie, zoals het vernietigen van een bepaald aantal politieauto's en andere objecten op de kaart. Je krijgt betaald voor alles wat je kapot maakt, dus hou je niet in! Er zijn meer dan 25 missies om te spelen.

Start power-up apocalyps

Maak gebruik van de overvloed aan power-ups die over de kaart verspreid zijn. Deze ongelooflijke kleine boosts doen van alles, van het creëren van een onmiddellijke ontploffingsstraal tot het regenen van hellevuur en explosies rond je voertuig.

Bouw de ultieme strijdwagen

In het safehouse kun je een hele reeks voorwerpen kopen en uitrusten. Koop nieuwe auto's, stijlen, voeg nieuwe gadgets toe en geniet van een reeks upgrades om je maximale knalkracht te geven. Blijf vooruitgaan om de beloningen te oogsten en geweldige nieuwe voertuigen vrij te spelen.

Meer spelletjes zoals dit

Als je van auto spelletjes vol actie houdt, kijk dan eens naar andere Auto spelletjes. Burnin 'Rubber 5 is een andere populaire keuze. Andere populaire voertuigenvernietiging spellen zijn Derby Crash 2 en Car Crash Simulator Royale.

Release datum

Januari 2022

Ontwikkelaar

Burnin' Rubber Crash n' Burn is gemaakt door XformGames.

Platform

Webbrowser

Besturing

  • WASD of pijltjestoetsen = sturen
  • Z of links-klikken = vuren
  • X of rechts-klikken = speciaal

Stuur in de 'Aftertouch' mode om extreme chaos te creëren en nog meer geld te vergaren!

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie