Logo CrazyGames.nl
Regelaar gedetecteerd
Ontdek onze spellen die compatibel zijn met controllers

Tank Off 2

Beoordeling:
8,9
(65.517 stemmen)
Ontwikkelaar:
Martian Games
Gepubliceerd:
september 2019
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Tank Off 2 - Bestuur een gigantische oorlogsmachine! Het vervolg op Tank Off is nu hier! Rijd met je tank door de prachtige landschappen en probeer de vlag van het vijandelijke team te veroveren. Van al onze browser-based spellen waarin je een tank kunt besturen is Tank Off 2 een van de meest realistische. De graphics zijn schitterend. Als speler duik je een realistische gevechtstank in, helemaal compleet met een sterk pantser en krachtige geweren.

Naast het feit dat de tank zelf mooi in elkaar zit, zijn ook de maps en de hele wereld prachtig. Het water schittert en het weer ziet er spectaculair uit. Er zijn meerdere kaarten beschikbaar - een van de populairste is de standaard kaart met bergen een een grote rivier in het midden.

Spelers kunnen het gevecht aangaan als gast, of een account aanmaken en hun voortgang opslaan. Als je als speler een account aanmaakt kun je in level stijgen en nieuwe tanks kopen. De verschillende tanks hebben allemaal hun eigen statistieken - je betaalt voor de tanks met geld dat je verdient door gevechten te winnen en andere tanks te vernietigen.

De spelmodus is CTF - capture the flag. Op elke kaart zijn er twee basissen - die van jou en die van de vijand. Je moet proberen de basis van je tegenstander binnen te dringen en de vlag te stelen. Tegelijkertijd moet je met je eigen team natuurlijk jullie eigen vlag beschermen en zorgen dat deze niet gestolen wordt.

Deze ontwikkelaar heeft nog een aantal andere oorlogsspellen op zijn naam staan die op Tank Off 2 lijken. Waarom probeer je ze niet allemaal eens uit? Tussen deze spellen zitten onder andere Water Wars en Air Wars 2. Water Wars is een intens gevechtsspel dat gebruik maakt van dezelfde technieken voor graphics als Tank Off 2. In plaats van tanks besturen spelers hier gevechtsschepen!

Air Wars 2 zoekt het juist weer hogerop, en hier dagen spelers elkaar uit tijdens spectaculaire gevechten in het luchtruim. Neem de controle over allerlei epische straaljagers en gevechtsvliegtuigen en ga de strijd aan om de overheerser van de lucht te worden. Elk spel gebruikt vergelijkbare gameplay technieken en besturing als Tank Off 2.

Release datum

September 2019

Ontwikkelaar

Tank Off 2 werd gemaakt door Martian Games. Kijk ook zeker eens bij hun andere 3D gevechtsspellen, zoals Motor Wars 2 en Water Wars.

Kenmerken

 • Maximaal fotorealisme wordt mogelijk gemaakt door de Unity Engine die wordt gebruikt voor de textuur, verlichting, reflecties, rendering en materialen.
 • 3 tanks die je kunt upgraden
 • 2 kaarten: woestijn en rivieroevers
 • Tanks kunnen nu ook door water rijden en hun snelheid boosten
 • Bots maken het mogelijk om je schietkunsten te oefen terwijl je wacht tot andere spelers zich bij de kamer aansluiten

Platform

Web browser

Laatst bijgewerkt

05 mrt 2023

Besturing

 • WASD of pijltjestoetsen om met de tank te rijden
 • Linkermuisknop om te schieten
 • Shift om turbo te gebruiken
 • Spatiebalk om te springen
 • M om het geluid uit te zetten
 • P om PostFX aan of uit te zetten (optimalisatie)
 • Enter om te chatten
 • Esc of ~ of het menu te openen
Advertentie

Meer spellen in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie