Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Betrayal.io

Beoordeling:
9,1
(244.484 stemmen)
Gepubliceerd:
december 2020
Technologie:
HTML5
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(Android)
Classificatie:
Wiki pagina's:

Betrayal.io is een multiplayer spel vergelijkbaar met Among Us. Je speelt het spel als een crewmate(bemanningslid) of een geheime saboteur die een 'betrayer'(verrader) wordt genoemd. De betrayer moet operaties saboteren, terwijl crewmates al hun taken moeten vervullen zonder te worden gedood.

Instructies Betrayal.io

Bemanningsleden

Bemanningsleden moeten alle taken voltooien zonder te worden gedood. Als je een vermoeden hebt wie de verraders zijn, kun je een vergadering beleggen en stemmen om ze eruit te schoppen.

Verraders

Verraders kunnen activiteiten verstoren en bemanningsleden uitschakelen. Er zijn ventilatieopeningen waardoor verraders zich onopgemerkt kunnen verplaatsen. Dood alle bemanningsleden om als verrader het spel te winnen.

Inschrijven

Je kunt Betrayal.io spelen in openbare online games of in privékamers met vrienden. Als u zich aanmeldt voor een account, kunt u uw naam en voortgang behouden. Er is ook uitgebreide personage-aanpassing met kleding, kapsels en huisdieren!

Soortgelijke spellen

Detectivespellen kenden een enorme populariteit in 2020. Among Us werd al snel een begrip. Blader door onze detectivespellen voor een mix van online sociale deductie en singleplayer-mysteries. Murderer is vergelijkbaar met Betrayal, alleen is het spel 3D!

Publicatiedatum

December 2020

Ontwikkelaar

End Game Studios heeft dit spel gemaakt. Bekijk Fishington.io voor nog een coole online game gemaakt door dezelfde ontwikkelaar.

Platform

Webbrowser en mobiele app

Besturing

  • Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te bewegen
  • Gebruik spatiebalk of E voor interactie
  • Gebruik M om de map te openen
  • Esc om een geopend scherm te sluiten
Advertentie

Meer games in deze reeks

Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie