Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Air Toons

Beoordeling:
8,9
(45.284 stemmen)
Ontwikkelaar:
Martian Games
Gepubliceerd:
augustus 2019
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Air Toons - het epische luchtgevecht spel wat lijkt op Air Wars. Air Toons brengt je een spannend spel waarin de strijd tussen vliegtuigen losbarst en wordt gecombineerd met capture-the-flag gameplay. Kruip in de huid van een ervaren piloot en bestuur je vliegtuig als een echte expert. Alleen door beter en sneller te maneuvreren dan je tegenstanders kun je hopen de bovenhand te krijgen.

In dit spel vind je meerdere vliegtuigen van de United States Air Force terug. Spring de cockpit in en neem het luchtruim. Zodra je veilig in je cockpit zit beginnen de dodelijke luchtgevechten en de strijd om wie zich de heerser van de lucht mag noemen.

Spelers kunnen een account aanmaken of gewoon als gast spelen. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je meedoen op één van de vele beschikbare online servers. Zoek naar een server waar meerdere spelers in zitten, en spring in actie. De besturing lijkt in eerste instantie misschien wat lastig, maar zodra je eenmaal gewend bent aan de mechaniek van het vliegen zullen de epische stunts en manoeuvres vanzelf volgen.

Gebruik de A en D toetsen om het vliegtuig naar links of rechts te sturen. Hiernaast gebruik je de muis en de muisknoppen om te richten met je vliegtuig en je wapens te besturen. Het geheim is om je vliegtuig rechtop te zien te houden terwijl je tegelijkertijd je wapens op de andere vliegtuigen richt. Let ook goed op voor inkomende projectielen en vijandelijk vuur, je vliegtuig kan slechts een beperkte hoeveelheid schade weerstaan.

De graphics van dit Air Toons spel zijn fantastisch. Je zult je volledig in dit spel opgezogen voelen wanneer je door de lucht vliegt en de 3D wereld om je heen ziet verschijnen. Aan het begin van elk spel passen de spelers de eigenschappen van hun vliegtuig aan. Zo kun je eigenschappen zoals snelheid, schild en turbo verbeteren. Kies je eigenschappen zorgvuldig uit, deze hebben veel invloed op hoe je vliegtuig vliegt.

Zodra je je stats hebt aangepast kies je voor het rode of blauwe team. Tijdens elke wedstrijd werken spelers samen met hun team om te proberen de vlag van de vijand te veroveren. De vlag bevindt zich helemaal bovenop een wolkenkrabber aan het uitende van de kaart. Vlieg naar de vlag en neem hem over, maar juich niet te snel - je moet de vlag nog terugbrengen naar je eigen basis. Tegelijkertijd moet je je eigen vlag verdedigen tegen de pogingen van de vijand om deze te stelen.

De stad waar je overheen vliegt lijkt op New York uit de Verenigde Staten, en je kunt zelfs tussen de skyscrapers manoeuvreren. Vergeet niet om het vuur te openen op vijandige vliegtuigen en ze naar de grond te brengen. Vergeet echter niet op de gebouwen om je heen te letten terwijl je in een gevecht zit verwikkeld; het is makkelijk om tegen een gebouw aan te botsen en neer te storten.

Kijk of jij het luchtruim kunt veroveren in dit Air Toons spel, en veel plezier bij het veroveren van de vlag!

Releasedatum

Augustus 2019

Ontwikkelaar

Martian Games ontwikkelde dit spel, en hebben ook nog een ander indrukwekkende 3D multiplayer FPS op hun naam staan: Met Rage

Platform

Web browser

meer informatie over Air Toons

Air Toons is een online schietspel wat je hier op CrazyGames gratis kunt spelen. Het valt onder de labels 3D, vliegtuig, strijd, cartoon, gevecht, multiplayer, verkeer, oorlog, en WebGL. Het is ondertussen al 174522 keer gespeeld en heeft een beoordeling gekregen van 9,1/10 (uit 1329 stemmen). Air Toons is een van de vele schietspellen die je bij ons kunt vinden. Als je meer spellen wilt spelen, kijk dan ook bij Air Wars 2 of Tank Off 2. Voor nog meer spellen kun je terecht op de 3D pagina, de vliegtuig pagina, strijd pagina.

Instructies

  • AD = sturen
  • W = snelheid opvoeren
  • Linkermuisknop = schieten
  • Rechtermuisknop = richten
  • C = beeld vanuit de cockpit
  • M = audio in- of uitschakelen
  • ~ = In-game menu
  • Enter = chatten
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie