Weaponsmith Idle

11.850
beoordelingen
9,3

Weaponsmith Idle is een idle spel waarin je speelt als een beginnende smid die een smederij opstart. Bouw en breid je wapensmederij uit door alleen de beste grondstoffen te raffineren.

Kenmerken

Vergroot uw mijnbouwcapaciteit

Begin met het upgraden van je mijn, oven, en wapenproductie om automatisch grondstoffen en gouden munten te verdienen. Gebruik deze grondstoffen en munten om verschillende aspecten van je productielijn te upgraden.

Nieuwe bronnen en materialen verkennen

Je kunt op de icoontjes klikken om over te schakelen op nieuwe grondstoffen als je het vermogen hebt bereikt. Schakel je mijnen over op ijzer, en je zwaardsmid op dolken en andere wapens om te diversifiëren!

Upgrade uw activiteiten voor meer efficiëntie

Zodra je bepaalde mijlpalen hebt bereikt, kun je elk contactpunt van je smederij upgraden. Je zult upgrades vinden die je verkoopinkomsten verhogen, kosten verlagen, en meer.

Vergroot uw capaciteiten om het bedrijf te laten groeien

Het is tijd om je bedrijf uit te breiden. Je bent van een bescheiden begin als een eenzame wapensmid uitgegroeid tot een wapenproductiemachine. Nu kun je extra ovens, mijnen en wapens toevoegen om je productie te vergroten.

Meer spelletjes zoals dit

Blader door onze incrementeel en Idle spelletjes voor meer! Een populaire inactieve clicker op dit moment is Planet Clicker 2. Andere populaire idle spelletjes zijn Idle Mining Empire en Forest Clicker.

Release datum

Februari 2022

Ontwikkelaar

Weaponsmith Idle is gemaakt door Neko.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Walkthrough

Besturing

Gebruik de linkermuisknop om wapens te beginnen maken.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie