Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Vex 3

Beoordeling:
9,1
(176.225 stemmen)
Gepubliceerd:
augustus 2014
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Vex 3 is het derde platformspel in de Vex-serie. De game zit vol met wendingen, met een labyrint van dodelijke apparaten en vallen om op elk niveau te navigeren. Vermijd de draaiende messen, spikes en vallen om je weg naar de volgende act te banen!

Hoe Vex 3 te spelen

Om door te spelen en vooruitgang te boeken op Vex 3, moet je het einde van elke act bereiken. Dat betekent dat je de dodelijke vallen en apparaten moet vermijden die verspreid zijn over elk niveau. Als je het slachtoffer wordt van een van deze dodelijke constructies, word je teruggestuurd naar het dichtstbijzijnde controlepunt. Van daaruit moet je uitzoeken hoe je het obstakel kunt overwinnen dat je moeilijk maakt.

Vex 3 Handelingen

Er zijn 10 vaste acts om door te werken. Zoals je je kunt voorstellen, wordt het lastiger. Het labyrint wordt complexer en vallen uitdagender. Als je een vastberaden gamer bent, zijn er ook 9 challenge-acts. Deze zullen je een welverdiende "Hardcore" trofee opleveren.

Trofeeën

Als het niet genoeg is om het level levend te verlaten, zijn er nog meer prestaties om je een voldaan gevoel te geven. Je kunt coole trofeeën verdienen als je een act perfect voltooit zonder dood of te veel dood te gaan. Dan zijn er nog de Hardcore-prestaties. Deze prestaties omvatten verborgen sterren verspreid over elk niveau, evenals de extra 9 uitdagingsacts.

De Vex-serie

Vex is een van de meest populaire stickman-puzzelspellen. De mechanica van de Vex-serie doet denken aan de notoir moeilijke N-gameserie, die in 2004 is ontstaan.

Het origineel Vex was een Flash-spel dat in 2013 werd uitgebracht. Vex 4 is de nieuwste toevoeging aan de Vex-gameserie, en Vex 5 wordt in de toekomst verwacht.

Stickman-spellen

Er zijn meer stickman-spellen, waarvan vele survival- en puzzelelementen bevatten, zoals Vex 3.

Swingin 2 - overwin dodelijke obstakels terwijl je door de lucht slingert.

Kenmerken

  • Uitdagende maar verslavende gameplay
  • Een reeks puzzels om doorheen te navigeren
  • Bonusniveaus en prestaties voor je voortgang
  • 10 standaard levels en 9 extra challenge acts

Ontwikkelaar

Vex 3 is een spel van Amazing Adam, net als zijn prequels Vex en Vex 2 en zijn geweldige vervolg, Vex 4.

Publicatiedatum

augustus 2014

Spelinstructies

Gebruik de pijltjestoetsen of WASD om te bewegen. Spring heen en weer om de muren te beklimmen. Speel nieuwe acties door op hun act block te staan en op de pijltjestoets omlaag te drukken. Paarse blokken zijn zwak, zodat ze zullen vallen als je er op stapt. Oranje blokken zijn super bouncy en zijn geweldig als je hoog in de lucht wilt springen! Het spel bevat veel checkpoints, zodat je altijd vanaf de laatste checkpoint kunt beginnen wanneer je sterft.

FAQ

Waar kan ik Vex 3 spelen zonder Flash player?

Je kunt Vex 3 in HTML5 spelen op CrazyGames.

Is Vex 3 moeilijk?

Vex 3 is een uitdagend spel dat je probleemoplossende vaardigheden test, evenals je beoordelingsvermogen en reflexen.

Waar kan ik de nieuwste Vex-game spelen?

Je kunt de nieuwste Vex spelen op CrazyGames. Het nieuwste Vex-spel in CrazyGames is Vex 4, en Vex 5 wordt in de toekomst verwacht.

Wanneer werd Vex 3 uitgebracht?

Vex 3 werd uitgebracht in augustus 2014.

Advertentie

Meer games in deze reeks

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie