Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Traffic Cop 3D

Beoordeling:
9,2
(74.609 stemmen)
Ontwikkelaar:
Kwalee Ltd
Gepubliceerd:
mei 2023
Technologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platformen:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Classificatie:

Traffic Cop 3D is een casual game waarin je speelt als een politieagent die de verkeersregels handhaaft. Scan bestuurders in de buurt en gebruik informatie uit de politiedatabase om te beslissen of je ze aan de kant moet zetten of moet laten gaan. Dit alles terwijl je verder komt in het verhaal en je taken als agent uitbreidt.

Hoe te spelen

De wet ligt in jouw handen

Heb je altijd al de macht van de wet in handen willen hebben? In Traffic Cop 3D bepaal jij wie er gestraft of gespaard moet worden op basis van de informatie die je over de bestuurders op de weg te weten komt. Sommige bestuurders hebben onbetaalde parkeerboetes, anderen hebben valse identiteiten en plegen grotere misdaden.

Handhaaf de verkeersregels

Gebruik de informatie om bestuurders aan de kant te zetten en ze een lesje te leren over het volgen van de wet. Je kunt bestuurders in eerste instantie beboeten, maar verderop in het spel kun je ook de identiteitskaarten van bestuurders controleren en ze arresteren als je iets verdachts vindt.

Sommige criminelen willen liever ontsnappen dan stoppen als je ze achtervolgt met loeiende sirenes. In deze situatie kun je de PA gebruiken om tegen ze te schreeuwen of ze van de weg te rammen!

Ben je een goede of een slechte agent?

In Traffic Cop 3D is het echt aan jou of je een goede of slechte agent bent, maar er kunnen consequenties zijn als je kiest voor de moreel twijfelachtige opties. Doe je best om een geweldige agent te zijn en maak het verschil!

Beklim de ladder van gerechtigheid

Naarmate je vordert, kom je unieke verhaalmissies tegen waarbij je levens moet redden en gerechtigheid moet afdwingen in complexere scenario's. Je kunt ook in gevaarlijkere zijmissies terechtkomen. Je kunt je ook storten op gevaarlijkere zijmissies, zoals het achtervolgen van bankrovers door de straten! Speel nieuwe stadswijken vrij naarmate je meer taken voltooit.

Meer spellen zoals dit

Als je eenmaal een model politieagent bent geworden in Traffic Cop 3D, kijk dan eens naar onze andere politie spelletjes. Twee populaire opties in deze categorie zijn Bank Robbery en Stickman Prison. Er zijn ook veel casual spellen die de moeite waard zijn als je de tijd wilt doden.

Kenmerken

 • Scan bestuurders en controleer hun gegevens
 • Zet ze aan de kant en beslis over hun lot
 • Doorloop de verhaalmissies en speel meer locaties vrij
 • Voltooi gevaarlijke zijmissies om de maatschappij te beschermen tegen ernstige misdaden
 • Koop verschillende upgrades voor je politieauto of ruil hem in voor een nieuwe!

Verschijningsdatum

 • Augustus 2021 (iOS)
 • September 2021 (Android)
 • Mei 2023 (WebGL)

Ontwikkelaar

Traffic Cop 3D is gemaakt door Kwalee Ltd.. Zij ontwikkelden ook het populaire spel Teacher Simulator.

Platformen

 • Webbrowser (desktop en mobiel)
 • Android
 • iOS

Besturing

Sleep de linkermuisknop om het rijbewijs van de auto te scannen en gebruik de linkermuisknop voor interactie met de knop in het spel.

Advertentie
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie