Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Tomb Runner

Beoordeling:
8,8
(29.025 stemmen)
Gepubliceerd:
februari 2016
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

In Tomb Runner moet je zo ver mogelijk lopen als mogelijk en zo veel punten verzamelen als je kan op de weg. Ontgrendel met de munten die je verdient nieuwe helden om mee te lopen.

Dit meeslepende en verslavende endless runner spel heeft fantastische 3D graphics en is zeer goed bedienbaar. Je zal niet kunnen stoppen met proberen je hoogste score te verbreken! De avonturier in dit spel probeer de schat te vinden die hij wilt en daarna te ontsnappen uit de graftombe. Het is jouw taak om hem hierbij te helpen. Met brandende standbeelden, tonnen met spijkers, onmogelijk smalle spelen waar je door moet, de scherpste hoeken sinds Picasso's laatste zelfportret en sprongen waar je doodsangsten zult uitstaan, heeft dit spell alle snelle en opwindende actie die je ooit zult nodig hebben.

Hoe verder je geraakt, hoe beangstigender het pad wordt, met de vlammen, gaten en scherpe bochten die snel aankomen. Het zal niet lang duren voordat je verder en verder geraakt op het pad en je de munten kan uitgeven die je verdiend hebt om nieuwe mannetjes te kopen om mee te lopen.

Kenmerken

  • Eindeloos pad met een eindeloze combinatie van manieren om te lopen
  • Snel tempo dat je op het puntje van je stoel houdt
  • Zes mannetjes die ontgrendeld kunnen worden met de munten die je verdient
  • Ongelooflijke graphics die er geweldig uitzien
  • Simpele bediening die je keuzes niet vertragen voor die bewegingen die je op een tiende van een seconde moet maken

Bediening

De pijltjestoetsen op je toetsenbord kiezen welke beslissing je mannetje maakt. Links zal je mannetje naar de linkerkant van het pad sturen. Rechts zal hem naar de rechterkant sturen. Omhoog zorgt ervoor dat het mannetje over de verschillende obstakels springt en omlaag zorgt ervoor dat het mannetje onder elk mogelijk ding dat je pad blokkeert schuift.
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie