Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Text Twist 2

Beoordeling:
6,8
(2.864 stemmen)
Gepubliceerd:
september 2016
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Text Twist 2 is een spel dat je kennis van woorden test. De game presenteert je letters die je in zoveel mogelijk woorden moet rangschikken voordat de tijd om is. Meer woorden betekenen meer punten en progressie naar nog moeilijkere woorduitdagingen!

Gameplay

Test je woordenschat en ontdek nieuwe woorden! Je zult versteld staan hoeveel woorden je kunt vinden met een kleine selectie letters. Evenzo zult u versteld staan hoeveel woorden u niet kunt zien naarmate de niveaus moeilijker worden. Er is een gameplay-element dat vergelijkbaar is met klassieke spellen zoals Countdown en Boggle, waarbij beide worden gebruikt om woorden te maken uit een door elkaar gehusselde reeks letters.

Uitdagend

De uitdaging is om lettercombinaties als woorden te herkennen. Je hebt uitstekende visualisatievaardigheden en een sterke kennis van verschillende termen nodig. Gelukkig is het vanwege de verscheidenheid aan eenvoudige en complexe woorden best leuk voor spelers van alle leeftijden.

Leerzaam

Hoewel Text Twist 2 een echte uitdaging is voor volwassenen vanwege de hoeveelheid woorden en tijdsdruk, valt er ook veel te leren voor kinderen. De game is educatief omdat kinderen kunnen genieten van het vinden van de woorden die ze wel kennen, terwijl ze leren spellen en geheel nieuwe woorden leren.

Kenmerken

  • Geschikt voor spelers van elk vaardigheidsniveau
  • Beschikt over een verscheidenheid aan woordpuzzels
  • Getimede rondes voor uitdagende gameplay
  • Educatief - leer nieuwe woorden of leer uw kinderen

Woordspellen

Woordspellen en Puzzel spelletjes zijn een geweldige manier om je geest te stimuleren. Hier heb je een vergelijkbaar woordspelletje om hierna te spelen:

Word Wipe - Veeg zoveel mogelijk woorden weg binnen de tijdslimiet.

Of probeer eens iets anders binnen de Puzzel spelletjes en neem een kijkje bij deze bordspellen.

Whooo? - Probeer door eliminatie te raden welke persoon de andere partij vastheeft.

Ludo Hero - Een verslavend bordspel waar je, door het gooien met een dobbelsteen, als eerste jouw pionnen binnen moet zien te halen.

Platform

Webbrowser (HTML5)

Ontwikkelaar

GameHouse is de ontwikkelaar van Text Twist 2.

Besturing

Gebruik je muis om de gekozen letters te selecteren.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie