Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Stick Beard

Beoordeling:
9,0
(5.403 stemmen)
Gepubliceerd:
februari 2015
Technologie:
Flash (emulated)
Platform:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Classificatie:

Stick Beard is een mooi vlucht spel. Speel het nu op deze site, direct in je browser. Stick Beard is gemaakt door Stone and Seth. Stick Beard wordt ondersteund door HTML5. Zo kan je het spelen zonder problemen in moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Als je het spel top vindt, dan moet je ook zeker een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Drift Escape en TRACE!

Stick Beard - Help Kapitein Stick Beard met het vinden van zijn schat!

Dit klassieke stickman-avontuur zal je uren bezighouden - Stickman heeft een nieuwe persoon aangepakt en benadert je met Stick Beard, de verschrikkelijke piraat! In dit spel moet je Stick Beard helpen op zijn reis doorheen het mysterieuze woestijneiland om de begraven schat te vinden. Op verschillende punten in het niveau zal je verschillende keuzes voorgeschoteld krijgen die zullen bepalen wat Stick Beard als volgende doet. Bijvoorbeeld, wanneer je voorbij een enorme muur probeert te komen, moet Stick Beard dan een katapult op TNT gebruiken? Elke keuze heeft een hilarische (en soms fatale) uitkomst en zal het vervolg beïnvloeden.

Wat dit spel nog leuker maakt is de verscheidenheid van de mini-games die extra diepte geven aan de spelervaring. Bovendien kan je edelstelen verzamelen en verschillende doelstellingen ontgrendelen die je een gevoel van vooruitgang en beloning geven. De simpele spelervaring, side-quests en humor maken Stick Beard een van de betere stick-titels beschikbaar voor webbrowsers.

Kenmerken

  • Verzamel edelstenen en ontgrendel doelstellingen
  • Speel een reeks leuke side-games en quests
  • Spelervaring gebaseerd op multiple-choice
  • Herneem niveaus en probeer de verschillende keuzes

Platform

Dit stick-spel is enkel beschikbaar op webbrowser en je moet de Adobe Flash plug-in geïnstalleerd hebben. De meeste moderne browsers ondersteunen het gebruik van Flash.

Ontwikkelaar

Stick Beard is een creatie van Stone and Seth.

Publicatiedatum

november 2022

Ontwikkelaar

Stick Beard werd gemaakt door Stone and Seth.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie