Logo CrazyGames.nl
background

Stick Beard

4.908
beoordelingen
9,0
Stick Beard is een verslavend vlucht spel. Probeer het op deze site, direct in je browser. Dit leuke avontuur game gebruikt Flash technologie. Op die manier draait het in de meeste moderne browsers , zonder dat je iets moet installeren! Het is al gespeeld door 299,625 mensen en heeft score 9.0 / 10 gekregen van 4901 mensen. Vond je het leuk om dit spel te spelen? Dan moet je ook eens een kijkje nemen naar onze andere vlucht spelletjes en games zoals Keep Out en Laqueus Escape: Chapter IV!

Stick Beard - Help Kapitein Stick Beard met het vinden van zijn schat!

Dit klassieke stickman-avontuur zal je uren bezighouden - Stickman heeft een nieuwe persoon aangepakt en benadert je met Stick Beard, de verschrikkelijke piraat! In dit spel moet je Stick Beard helpen op zijn reis doorheen het mysterieuze woestijneiland om de begraven schat te vinden. Op verschillende punten in het niveau zal je verschillende keuzes voorgeschoteld krijgen die zullen bepalen wat Stick Beard als volgende doet. Bijvoorbeeld, wanneer je voorbij een enorme muur probeert te komen, moet Stick Beard dan een katapult op TNT gebruiken? Elke keuze heeft een hilarische (en soms fatale) uitkomst en zal het vervolg beïnvloeden.

Wat dit spel nog leuker maakt is de verscheidenheid van de mini-games die extra diepte geven aan de spelervaring. Bovendien kan je edelstelen verzamelen en verschillende doelstellingen ontgrendelen die je een gevoel van vooruitgang en beloning geven. De simpele spelervaring, side-quests en humor maken Stick Beard een van de betere stick-titels beschikbaar voor webbrowsers.

Kenmerken

  • Verzamel edelstenen en ontgrendel doelstellingen
  • Speel een reeks leuke side-games en quests
  • Spelervaring gebaseerd op multiple-choice
  • Herneem niveaus en probeer de verschillende keuzes

Platform

Dit stick-spel is enkel beschikbaar op webbrowser en je moet de Adobe Flash plug-in geïnstalleerd hebben. De meeste moderne browsers ondersteunen het gebruik van Flash.

Ontwikkelaar

Stick Beard is een creatie van Stone and Seth.

Publicatiedatum

november 2022

Ontwikkelaar

Stick Beard werd gemaakt door Stone and Seth.

Platform

Webbrowser (desktop en mobiel)

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie