Logo CrazyGames.nl
Controller gedetecteerd
Ontdek onze games die compatibel zijn met controllers

Star Stable

Beoordeling:
8,8
(2.367 stemmen)
Gepubliceerd:
november 2019
Technologie:
HTML5
Platform:
Browser (desktop-only)
Classificatie:

Star Stable is een geweldige paardensimulator. Het is een MMO-spel over paarden waarin je voor je paard moet zorgen. Verken de grote en mooie wereld om deel te nemen aan verschillende uitdagingen en quests. Dit paardenspel is heel leuk. Het is een van de meest unieke online rollenspellen die je kan vinden.

Maak je eigen Star Stable personage

Om te beginnen moeten spelers hun eigen personages helemaal zelf maken. Het creatieproces is diepgaand en je kan kiezen uit een reeks verschillende functies. Spelers kunnen bijvoorbeeld hun kapsel, gelaatstrekken en oogkleur veranderen.

Bovendien kunnen spelers ook de kleur en de naam van hun veulen veranderen. Met deze creatieve mogelijkheden kunnen spelers zich de game eigen maken en een unieke combinatie van ruiter en paard ontwikkelen.

Geweldige gameplay voor paardensimulatie

Dit enorm online spel voor meerdere spelers heeft zeer veel mogelijkheden. Verken de 3D-wereld en voltooi verschillende taken en missies. Probeer tijdens het spelen het snelstgroeiende paard te krijgen.

Bovendien kun je met je vrienden spelen en samen meedoen om door het landschap te rijden en gezamenlijke missies aan te gaan. Deze game heeft eindeloze mogelijkheden en is geweldig voor liefhebbers van paarden.

Releasedatum

Oktober 2011

Developer

Star Stable Entertainment AB heeft deze game gemaakt.

Platform

webbrowser
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie