Logo CrazyGames.nl

Spooky Island

16.056
beoordelingen
9,4
Ontwikkeld door  Izyplay Game Studio

Spooky Island is een casual avonturenspel waarin je monsters doodt en je basis uitbreidt. Word de ultieme apocalypsheld en versla alle eilandgriezels voordat je naar een nieuwe bestemming vaart!

Kenmerken

Dood monsters en verkoop hun botten voor goud

Dood monsters en verzamel hun botten om te verkopen voor goud. Je kunt je goud gebruiken om upgrades te kopen en je eiland uit te breiden.

Krijg nieuwere, krachtigere zwaarden

Upgrade je wapen om met meer kracht en stijl dan ooit tevoren door monsters heen te hakken. Je wapen krijgt een volledige visuele make-over als je de schade en snelheid upgrade.

Speel geheime wapens en torentjes vrij

Bombardeer de vijand met wapens. Naarmate je vordert, krijg je meer mogelijkheden om verschillende wapens te gebruiken. Je kunt een wachttoren bouwen om de beesten automatisch met kogels te bestoken. Af en toe kun je een advertentie bekijken om totaal coole wapens te krijgen, zoals een minigun, en de monsters aan kogels te spuiten.

Reis naar nieuwe locaties voor een fris avontuur

Als je een bloedbad hebt aangericht en de vrede op het eiland hebt hersteld, kun je wegvaren naar de volgende locatie, met sterkere monsters en nieuwe avonturen om te veroveren!

Meer van dit soort spellen

Als je hebt genoten van het verslavend leuke Spooky Island, kijk dan eens naar Market Boss van dezelfde ontwikkelaar. Super Monster Run en Bounce Out zijn nog twee spookachtige Casual spellen om met plezier te spelen.

Verschijningsdatum

September 2022

Ontwikkelaar

Izyplay Game Studio ontwikkelde dit spel.

Platforms

  • Webbrowser
  • Android

Laatst bijgewerkt

05 sep. 2022

Besturing

WASD of linkermuisknop = bewegen

Advertentie
Google Play Logo
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie